Prijava

Melkor - BANANA Pokemon Karta

LOL

Jel mogu da zadržim ovo pa da je iskoristim tamo negde malo kasnije, kad bude realne potrebe? Neću zloupotrebljavati, i gledaću da bude u korist svih na sajtu.

Agilni najgore prosao

Može, Melk. To ti je kao karta za izlaz iz zatvora u Monopolu.

Čekaj, a koje su definicije pobedničke s obzirom na to da su prva tri autora imali po više definicija?

Netransparentno je to žiri odradio ovaj put. ;)

nameštaljka klasična. prof, u istom maniru kao melki, javljam ti se sledeće nedelje za taj dan ako može, ostali stisnite anuse

Nema više Vox populi? Tužan dan za demokratiju.

Ti da pripaziš malo na svoje reči i postupke, da te nebi poslo na led sedam dana ščuo

Nećeš valda, lubi brat.

Moram videti sa Profom da li tih sedam dana mogu da podelim na tipa dva autora. Mnogo bre nekoga da banuješ na nedjelju dana, napraviće neko ozbiljno sranje u rl.

Da jbt kao na primer imaće život ne dao bog

Da, mnijem da autor Vuk danonoćno radi na svom psihofizičkom zdravlju

Ladno su mi uračunate defke i još sam nagrađe hah, lepo iznenađenje Profe! ☕☺️❤️ Da li mogu i ja kasnije to da iskoristim? Ne znam ... kad mi dune ono? ☺️

Mnogo bre nekoga da banuješ na nedjelju dana, napraviće neko ozbiljno sranje u rl.

Lol, ti si dobio ban pokemona, pa lepo hahahahha E sad Profe da li mogu da se nagrade sprovode nad nagrađenima, to nigde ne stoji u napomeni teme, ali eto ja da pitam, jer mislim da Melk mene šmeka za ban ☺️ Pa da ako me banuje prosto odbanujem sebe ☺️☺️❤️☕☕⭐⚡⭐⚡⭐⚡⭐⭐⚡ Baš sam srećna čoveče!

melkor je jedna ljudina od čoveka i on ne bi nikome napakostio bananom od sedam dana, on je iznad toga, jel tako melče, ha ha?

Bio bi red da se heznu uvlačimo malo ipak je budući jednodnevni mod

Moram sa Carom da vidim nešto da izmanipulišemo, da pozavadjamo ljude ovde po sajtu pa da stavim tu ban kartu na licitaciju, neki dinar da uzmem, zauvar je.