Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Iskaču mi po jutub neki klipovi sa priprema amera, jebote kurac oni će i sa ovim jedanaestim sastavom da isprskaju krv svima u oči sa po 20+ razlike jebati prejebotine.
Nema šanse da stvarno misliš da konjušara pogađaju komentari poremećenih internet hejtera, jednostavno odbijam da poverujem da živim u svetu gde to misliš.
Da obozhava sk@ igrao bi, pošto ne igra, ne obožava ga.
Elementarno.
Pare su to bato, prodo se konjusar...ne ceni nas, ne voli sket a uzo pajsad 50 miliona
Jbt moram multimilonere branim od hotulova koko sam pajsad zakuco
Voli, al ne dovoljno da se odazove reprezentativnim obavezama.
Voli, al manje od Dončića.
Sve može da se kvantifikuje.
Jokićeva ljubav prema sketari je tipa C tier.
slovenci imaju karmu hemiju manu stagod bukv druga energija od ovog naseg megalomanisanja kako smo neki top i sila nije uporediva situacija
Bukv ni doncic ne bi igrao za srb u situaciji kao jokara
Jokic tip coveka koji glasa pajsad Bajdena
Greota konačno imaš bukv najboljeg na svetu a njega boli kursc za repku.
Pa i Đokara piko Dejvis kup a meščini da ga i osvojismo jednom prilikom
bukv bi igrao i za zelenortska ostrva
voli
To mu je usađeno od malena, ljubav prema sportu i želja za natjecanjem, i na to ne mogu da utiču nikakvi spoljni faktori, nikakve karme, dementni selektori, korumpirani savezi, ispodprosečni saigrači
To ili imaš ili nemaš
Djokara uglavnom nije ucestvovao na davisima, msm da imamo jedan trofej sa njim davno vrv 4/18ucestvovao taj neki rad
Bukv to sto ne igra jokara teska odluka koliko se cekalo da se objavi spisak jbt. Na kraju sad news ipak nece
Aj zasto nece da igra jbt el ima tu neko uporiste, sto je cekao x dana donese odluku pricamo o liku koji svaku priliku koristi dotrci nazad u pajsad nasu vojvodinu
Pa dolazi zbog konjevi isključ
Ima tu i sujete neke sig sig, neki rezon tipa 'šta ja da idem na filipine u smrdljivu jugoistočnu aziju a durent kari lebron tejtum da si lade jajca, e pa neće moći, valjda sam ja ovde neki FAJNALS EMVIPI'
Jok ce se sramoti bzvz ionako nije u terminu prate samo zaladjenici
Naravno da bih najvoleo da Jokić ide na SP, a zameram mu samo što to nije ranije objavio. Neki mu zameraju i što se nije obratio javnosti, ali to je verovatno upravo zato što su u pitanju lični razlozi zbog kojih je odustao.
Što se tiče ljubavi prema nacionalnom dresu, on tu ljubav nije u dovoljnoj meri dobijao od nacije, bar ne onoliko koliko je dobija npr. Dončić ili nekada Dražen. Ni od navijača (setimo se prozivki a la Skola i Meli), a pogotovo ne od stručne javnosti. Bukvalno su ga, čak ne ni uvijeno, omalovažavali u svojim izjavama i Sale i Saša. Njega koji je u najjačoj ligi postigao nemerljivo više nego svi prethodnici s ovih prostora zajedno. Tako se ne postupa s najboljim, nego se pazi, neguje i tetoši, onako ko što Slovenci rade s Dončićem.
Naravno, i po meni je i pored svega trebao da se odazove, ali nismo svi isti. Možda je tu, što kaže cara, i strah od još jednog neuspeha.
Ljudi, aj da ga branuckate pa da vam čovek i progleda malo kroz prste
Ne branuckam, nego ga branim. Da još ne uzme američko državljanstvo pa da bukvalno više nemam za koga da navijam u košarci.
Najgora stvar oko ovog konjušarevog neodazivanja je licemerje.
I ono što mi dodatno ide na kurac je to što kada god dobije direktivu od zalizanog miška da dođe da snimi reklamu za guaranu/intezu/soker kladionicu to mora da se odradi, tu nema nikakvog neodazivanja ili otkazivanja poslušnosti, jebiga pare su u pitanju a konjušaru su samo pare bitne. Mora da mu je zalizanko butnuo takvu neku klauzulu u ugovor.
кошарка небитан спорт мејмуни прекините да кмечите
nemoj tako