SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Najkrindž od svih prenemaganja su prenemaganja oko Jokića. Aj da su se svi stavili na raspolaganje i da on sad sabotira neku zdravu i dobru priču, jbt 5-6 ljudi glat otkazalo, niko ih i ne pominje, jer od ovog smo kao najviše očekivali. Jokić vala igrao na ranijim prvenstvima redovno, i umesto da se igra zasnivala na njemu, guran na nekakve četvorke i podredjivao se nekakvim taktičkim zamislima koje veze s vezom nemaju. Imamo najboljeg plejmejkera na svetu jbt, svaka lopta bi morala da ide preko njega. Sale Djordjević je gola kurčina od trenera, u suprotnom, otimali bi se oko njega kojekakvi veliki klubovi i možda reprezentacije. Što se tiče vizije na terenu, pregleda igre, umešnosti, kreativnosti...Brat Jokara može da isuče svoju madžikarinu i ispiša se i po njemu i po Daniloviću, kao i po ostatku takozvanih ledjendi koji bi imali nešto da mu zamere i prigovore. Što se uspeha tiče, da i ne govorimo.

2. kada god dobije direktivu od zalizanog miška da dođe da snimi reklamu za guaranu/intezu/soker kladionicu to mora da se odrad

Taj Miško ga uzeo kad ovaj praktično nije ni postojao, i izgurao ga tamo gde je sad. Imali smo pod nosom jednog od najtalentovanijih košarkaša na svetu, a da za to nisu znali ni Danilovići ni Djordjevići, Žocevi, Pešići i kojekakvi drugi mastermajndovi košarke. Igra ti momak u ligi jbt ti i ne znaš da postoji, a ovamo si nekakav stručnjak nešto. Najveći je Miško Ciganin na Adi, ali zna znanje jbg.

3. Jokić vala igrao na ranijim prvenstvima redovno

Nije redovno, ispaljivao je češće nego što se odazivao. Ako ćemo da tupimo kurac ne znači da moramo da menjamo istinu.
    Kojih 5-6 ljudi otkazalo? Iskrivljeni kalina jedino, Marjanovića i Bjelicu po svemu sudeći senilko više ni ne računa u profesionalne igrače jer 'nemaju dovoljno utakmica u prethodnom periodu'. Ovaj melkov diskurs gde tek toliko promeni istinu da mu se uklopi u narativ je najjača stvar iskr.

4. Jokić bre koji je u stanju da ubaci 50 poena praktično svakom timu u NBA, protiv najboljih košarkaša sveta koji tamo igraju, u represtaciji se nije video. Bukvalno. Kod Djordjevića mislim da nije imao ni jednu 25+ partiju, što je apsolutno suludo. Ne znaju bre da igraju sa njim na terenu i kraj priče, ne treba njemu to. Čovek u finalu NBA pravi akcije na tajmautu kako će da se igra i kako da napadnu, ovde mora da sedi na klupi i sluša nekog tamo Djordjevića kako viče ajmo ajmo ajmo i misli - jbt šta mi radimo...E da kad smo kod nacionaleta čovek renesansu doživljava

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=08&dd=05&nav_id=2376202

5. A da jebote Micić, toliko sam zaokupljen konjušarevom izdajom da sam zaboravio na ovog. A iskreno nikad nisam nešto ni bio oduševljen njegovim nastupima u reprezentaciji, uvek očekujem više od onoga što on zapravo pokaže. Možda je bio u senci Teodosića pa nije imao dovoljno prostora ali evo sad kada mu se ukazala prilika on prodao.
    Pokuševski je kao 'povređen' pa se to ne važi.
    Opet, to odmeravanje potencijalnih saigrača i donošenje odluke o igranju na osnovu toga mi je ono baš low shit, iako mislim da to konjušar ne radi i da ste mu to vi branitelji nametnuli u pokušaju da ga opravdate.

6. melkijades
    Jokić bre koji je u stanju da ubaci 50 poena praktično svakom timu u NBA, protiv najboljih košarkaša sveta koji tamo igraju, u represtaciji se nije video. Bukvalno. Kod Djordjevića mislim da nije imao ni jednu 25+ partiju, što je apsolutno suludo. Ne znaju bre da igraju sa njim na terenu i kraj priče, ne treba njemu to. Čovek u finalu NBA pravi akcije na tajmautu kako će da se igra i kako da napadnu, ovde mora da sedi na klupi i sluša nekog tamo Djordjevića kako viče ajmo ajmo ajmo i misli - jbt šta mi radimo...

Pa jeste sve je ovo tačno ali ćelave prevare smo se ratosiljali, pod senilkom je kao malo bolje korišćen ali opet budala nije umela da traži tajmaut i vrati ga na teren protiv italije kad se lomilo. Posle ovog prvenstva postaviće opet neku gluperdu. Izgleda da je tu Danilović glavni problem ne podnosi ga debil.

7. Vasa mora zapne i da se afirmiše u lizi, neće biti uopšte lako jer je slab u odbrani, može se desi da prodje ko Teodosić bukvalno. Tom je represtacija poslednja misao. Poku takodje, Tander je sad dosta jak, a on se tamo nije afirmisao, mora da se izbori za mesto kako zna i ume. Već ima epitet injury prone lika, a ništa nije napravio pa da će se drugi timovi otimaju oko njega. A da se vraća u Olimpijakos, mislim da mu se to baš i ne radi.

Jokara ostao megacar do kraja, vidiš da je otkazao tek sad kad je moralo da se prelomi - vagao je, očigledno. Ko zna šta se tu sve dogadja. Kako god, košarka nam je na preniskim granama u svakom aspektu - klupski, savez vodi Danilović, Ostoja, Čović, kojekakvi selektori - Žoc, Pešić, Tanjević...Nisu dobrodošli u velikim klubovima jer ih je vreme pregazilo, Sale jer je što se tiče trenerskog posla nemač pojma, ovi što imaju pojma su skrajnuti, jbt za ovog što je sad otišao u Reptorse ja nisam ni čuo bio. Gde je taj čovek u našem sportu bio?

8. Pa jeste sve je ovo tačno ali ćelave prevare smo se ratosiljali, pod senilkom je kao malo bolje korišćen ali opet budala nije umela da traži tajmaut i vrati ga na teren protiv italije kad se lomilo. Posle ovog prvenstva postaviće opet neku gluperdu. Izgleda da je tu Danilović glavni problem ne podnosi ga debil.

+100

Problemi naše košarke, trenutno

- sve oko zvezde i paće, bukvalno
    - Ostoje, Čovići...Postoje
    - Danilović na čelu saveza
    - Izjsave i stavovi predsednika saveza i bivšeg selektora
    - Naši treneri koji jedva da išta više predstavljaju u svetu (sem ovog u Reptorsima i Kokoškova, Milojević je CG njega ne računamo)
    - Ono apsolutno nehendlovanje oko Kalinića, gde se čak i on bio oglasio, ružno to bilo
    - Tretman Teodosića i jako ružan kraj (hvala Bogu da ga je oterao ovaj doduše)
    - Ponašanje nacije kada se "doživi debakl", apsolutan nedostatak sportske kulture

Ogromni, preogromni problemi koje ne može da reši neka tamo medalja, jebo medalju, srlja nam sport u propast. Naravno da hajpujemo sad taj nedolazak Jokića, tako je najzgodnije da skrenemo pažnju sa svega ostalog.

9. E da ajd reci mi leba ti, zašto je Micov odlepio onako onda pre par godina, i zamerio se svima? To je ogroman gubitak bio, uzeli bili medalju posle pa se zaboravilo, al on je bio igračina i po.

10. Jokara ostao megacar do kraja, vidiš da je otkazao tek sad kad je moralo da se prelomi - vagao je, očigledno

Nemojte da padate samo na ovaj narativ, znalo se maltene od samog kraja embiej plejofa da neće da igra, a kad sam video spisak amera i ko sve preskače prvenstvo onda sam bio i 100% siguran. Ništa on nije vagao, to su ovi naši gnusni siktavci iz saveza odlagali objavu da bi hejt trajao što kraće.

za ovog što je sad otišao u Reptorse ja nisam ni čuo bio. Gde je taj čovek u našem sportu bio?

pa otišo čovek na vreme odavde

11. Milojević je CG njega ne računamo

Brate nije Milojević milogorac nemoj tako.
    Kako čoveka može da kompromituje par godina igranja i treniranja u budućnosti.

12. Micova nikad nisam nešto ni gotivio u reprezentativnim izdanjima, slična priča sa Micićem, klupska karijera mnogo jača. Malo previše pustio jaja, kapiram ja da je ćelavko debil ali ne možeš ti baš kao igrač tokom utakmice da mu jedeš govna tolko.

13. A ne možemo Šmo brate sve da prisvajamo kad uspeju, Tesla, Milojević...Nemoj tako. Konjušar ispao gospodin čovek jer je naveo lične razloge, umesto da je stao pred kamere i u 15 minuta objasnio šta sve ne valja i zbog čega stvarno neće da dodje. Ne ide bre da igra pod nekim Pešićem za kog je doktor košarke, sa kojekakvim poluanonimusima sa kojima svejedno ništa neće napraviti - treba bre da potpiše novi megaugovor, jebe mu se da se tamo bije sa kojekakvim Afrikancima i Azijatima, ne treba mu to. Nismo mi sila u košarci odavno, i kad smo bili u punom sastavu Argentina i Španija su nas odučavali od košarke, Litvanija takodje. Nemačku smo jedva dobijali, Francusku takodje. Nemo da se lažemo. Jebeni Prepelič nas zatrpa u finalu i uzmu nam zlato, pa gde to možeš da dozvoliš sebi.

14. Ne zna konjušar za to finale, ispalio repku i tad.
    Ne treba njemu da mu vi tražite opravdanja, jebe mu se, siđite mu sa patke. Neće da igra, prodao, mnogo takvih igrača ima na svetu, malo je onih drugih, koji će igrati u bilo kojim uslovima bilo koje prvenstvo za svoju zemlju.

15. Ma nebitno to Šmo. Ne valja tamo, i to jako, i očigledno je da ne valja. Igraju samo ovi što moraju da se afirmišu i nametnu - Jović, izašao iz povrede, treba mu utakmica da udje u ritam, Bogdanović, jer u Hoksima je sad već gužva i moraće da se bori za mesto, ovi neki drugi klinci...Svi drugi, Jokić, Micić, Poku (plej Jović takodje ne igra koliko se sećam) - okrenuli svemu tome ledja. Kalinić takodje. Taj neki nazovi kult represtacije u koji smo se kleli više ne postoji, i sad kad nema toga, sve druge rupe i nedostaci su postali preočigledni. Savez nam je krš totalni, selektor i treneri takodje, dalje od toga da ne idemo. Svašta mora da se menja.

16. A da evo ga sad i taj narativ, eeej ljudi samo da znate Jokićevo neodazivanje je zapravo čin pravedne pobune protivu trulog košarkaškog saveza, konjušaru vodi srbe svojeEEEEEEEE. Saće on to sve da promeni iz korena svojim neigranjem, neizostavno.

Ispalio jer mu se ne cima, dosta više izmišljanja nepostojećih uzvišenih motiva.

17. Melk, da li bi branio Jokaru da je sa juga Srbije? Znaci sve isto, ista igra, isti bol u kurcu, ista laganost, ista ljubav prema konjima, samo je iz Vranja.

Ja sam siguran da ne bi.

18. najjači su likovi koji brane Jokića, traže milion nekih izgovora on je superstar on može šta oće on je umoran on je ovo ono a ovamo bukvalno svaki drugi superstar igra za svoju reprezentaciju sem riki rubija koji ima 50 godina

19. Melk brani Jokica zato sto je vojvodjanin. Jedini i iskljucivi razlog. Ja ga nit branim ni napadam, odgledao sam 0 utakmica Nagetsa u zivotu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.