Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Nije. Koliko godina taj uopšte ima, četresšes?
Haddadi na spisku za iran
38 godina jebiga u naponu snage ne kao konjušar na zalasku karijere
jao uskoro pocinje akropolis kup avg srbi i dalje kmece za jokarom kmeeee
bukv ocekujem reakcije nakon debakla jokara car znao je ne treba ide pametan coek
nakon neizbežnog debakla još gore pišanje po konjušarskom izdajniku
bukv smoks sta bi ti odradio, al budi obj, cela sezona jebanje keve tamo za prsten raspad sistema dodjes kuci teo bi da igras kalkulises do poslednjeg moemnta vucic te zove kojekakvi pritisci atmosfera u timu losa kapiten oteran na celu tima bajden
ajde obj
Ja bih igrao svaku moguću sekundu svakog mogućeg cipiripi kupa ikada ali ja sam drugo ja volim košarku pričamo o liku koji na to gleda kao posao, obavezu, samim tim ne treba ni očekivati od njega da igra.
okej, nije fora da si ti ti nego da si jokic jebeni da ne igras cipiripi kupove i da fazon imas inteligenciju da procenjujes situacije de sta moze da se osvoji i na koji nacin odradi i provalis da sa karijem i sjebanom ekipom nemas sansu i da je manji bedak reci ne nego ucestvovati u kolektivnoj agoniji i ispasti pajsad papak
Nikad mi neće biti jasan taj rezon kao ako nismo favoriti ne treba uopšte da se cimam da igram šta? Jebeš to postavi sebi neke izazove emvipi si nosi Beslaća što dalje možeš. Mislim da ni konjušar sam ne rezonuje tako to si ti pustio priču sebi, liku je jednostavno mrsko da se cima.
ja pustio pricu da je kari papak i da nismo favoriti okeeeej
bukv nisi u stanju da se stavis u rezon nego ko malo dete gledas na sport ajde da igra moj ominjeni plejer a kada nece onde ide kmecanje
jbg pajz i ja mislim da bi trebao da igra al pajsad cenim i njegovu inteligenciju da se ne cima i cuva licni rejting a ne tamo ulepasava zivot pajsad nekim srpskim hotulima. Jbt takmicenje b selekcija o cemu pricamo
Pustio si priču o Jokićevom razlogu za neodlazak, ne o pešićevoj demenciji i stanju u reprezentaciji, čitaj šta piše. Ti to neodazivanje zoveš inteligencijom, ja zovem izbegavanjem, semantička je razlika a rezultat je isti, konjušar neće igrati na sveckom. Nije mi samo jasan tvoj motiv, to branilačko srce jebiga moraš da braniš svakog pa čak i osobu koja prima 50 miliona godišnje i koja je obrnula igricu. Mislim ili je to, što je do jaja bedara, ili misliš da nekog troluješ jer kontriraš. Iskreno ne znam šta je gora opcija.
Ajde dobro ajd da objasnim, u sustini imamo isti stav stim da mene boli kurac a ti konstantno kmecis jbg
Msm kakva je to perspektiva na takmicenje koje planiras gledati, svaku tekmu ponavljati x10 nemajokica nemajokica konjusar glupi
True stav bi bio idemo na zlato jebo konjusara ionako nam usporava igru
Pazi bate, to što ti kažeš da kmečim apsolutno ne čini ovo što ja radim kmečanjem, to mora da raskrstiš ti sa sobom, džaba ti ta autosugestija. Nigde ja nisam reko da ću da gledam svaku tekmu kenjajući po konjušaru.
Nikog ne troluješ.
E smolemane batoni nemos tako, ne znas ti sta ce biti u toku takmicenja to je cista predikcija. Ja govorim za pripremni period, ako zelimo dobro repki malo manje kmee vise podrske
pa poslušaj svoj savet onda, malo manje kme bukv
Čančar pokido ligamente a po svemu sudeći on je drugi najbolji u slovenačkoj reprezentaciji. Ništa, po carinoj logici vreme je da Dončić otkaže učešće na sveckom jer jebiga mnogo mu slaba ekipa sad šta ima se cima koj kurac.
Jbt tebe da puste 3min repki kao motivacioni navijacki faktor zavladala bi kolektivna skenjara rekli bi jebo te jokic da te jebo
dok na primer tebe da im puste da ih napališ svojim intersleng mantrama osvajamo tozla bukv vaccinisani hotuli kmeče
Obj pre bi ih ta spika digla nego klasik kmee hate prema mvpiju jer nas je IZDAOOOO
Sasvim je ocekivano kmecanje, svi volimo da kmecimo kad ne bude sve po planu ono u najmanju ruku racunao si ga u timu i odustao je a kamoli kad sve nade polazes u njega bukv
To je cela sustina pliduu, lik obozava sket a ne ove smo spike igra za pare
Zna nesto sto pajsad smo ne zna, da nije poenta dal smo favoriti nego da je prica trula i da traci vreme a na kraju ce morati skida pljuvacku sa sebe od pajsad istih tih smoklja jer nismo prvi jebem ti ja emvipija
Al ajd da se nije vec desilo nego jeste. Vec vidjena prica pametan momak ima dobre savetnike