SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Očajni su. Vodili su 36:28, pa pojačali Kenguri samo malo odbranu na Markanenu i dobili smo cigla fest od Finaca, četiri poena do kraja poluvremena samo dadoše za 40:45, znači 4:17 serija. Dobri Finci, nema šta.

2. de gledate

jebem ti krezubu srbiju ne mogu ispratim svecko ko čovek

3. U mene je ovaj strim korektan:

https://footoks.online/finland-australia/?sport=basketball

EDIT: Izdrži par reklama inicijalno.

EDIT 2: Inače ima na SBB-u sve, ali ne šljaka mi EON u firmi, pošto su na drugom provajderu i uplaših se da nemam šta da radim na poslu, ali samo stream Srbina spasava.

4. znači mora kočenje po strimovi jbg

mislio sam gospocki na tv boc ali neće moći

5. Australija top 3 na prvenstvu prva petorka nba, finci samo markanen, dobri su

6. jebem ti krezubu srbiju ne mogu ispratim svecko ko čovek

ee al zato imas happy

7. Edit: finci kurcu ne valjaju

8. Спорт клуб.... занемо сам

9. Nisam znao da ce ova tema da bude ovako mrtva pocetkom prvenstva, ako bude ovako kad bude igrala srbija, bicu tuyan

10. Al smara ovaj komentator sa ovim “ u vođstvu”

U vodstvu buraz, vodiš a ne vođiš.

P.s. Ovo sam napisao da trigerujem smoklju i konacno saznam ispravnu verziju

11. U vocstvu :) Ma ko će da prati ova prva kola uopšte, grupe su krajnje nezanimljive. Mislio sam da će Japan - Nemačka da pršti, al ne igraju izgl. Vatanabe i Hačimura, rekao bih po rezultatu. Nemci me opet zanimaju, ako ih malo posluži mogli bi do medalje komotno.

12. Watanabe je igrao, i meni su svabe zanimljivi, ali volio bih da Kanada osvoji

13. Kanada bez Mareja se userava u život francuzima.

14. Најјачи је Коле што хоће да среди скок са убацивањем два центра.... Не знам је л' од Лерија Брауна 2004. иједан селектор горе водио добру репрезентацију и је л' постоји извиканији селектор од њега тренутно....

15. А и Канађанима не значи Мареј толико, и даље имају прејаку тимчину, а и Шај је бољи играч свакако....

16. mnogo BIH mi značilo i bilo drago kada bi nekako letonci očepili francuze i izbacili ih odma iz grupne faze
    želje su jedno

17. Al kakvi sudani, egipti igraju, a kroasana ni na mapi. A realno su više nego korektni sa igračima.

18. Doduše ne žalim se, samo kostatujem. Xd

19. Jel moguće da Rusi ne mogu ni na jedno prvenstvo da se plasiraju, od vremena? Ili im ne daju sad zbog embarga?

20. Utakmicu protiv Kine igraju u subotu od 14 časova, a možete je gledati na RTS i Sport Klubu.

opaaa naci i na rtsu će biti ne samo šolakovizija

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.