Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
фино
Ja kontam i dalje
da možemo do medalje
Ja ne mogu da gledam ovaj skrndeljav tim, koliko god se trudio. Razlika između teorijskog potencijala i ovoga što vidimo prevazilazi Pacifik - Evropa po intezitetu
Jesu malo nesnađeni ali prati se
Jbt ko se ono bio osro da ce termini biti u fazon 3-4 ujutro
Na ovoj temi fale češća javljanja šmoklje i zapate te povremeno javljanje thilma, mi ostali smo zanemarivi
Eeeeee moj plidu izgleda i tebe smoleman blokiro, ni ja ne vidim ic njegovih postova
I sad ako ovaj slepac skrljao zglob imamo Ristića kao rezervnog centra
kad će već da povećaju broj dozvoljenih igrača sa 12 na 15, šta ih sprečava koj kurac
Isti debilizam koji je sprečavao futbal da uvede VAR toliko dugo i koji ga i dalje sprečava da sasvim ukine ljudski faktor u suđenju - tradicija i čari sporta
boli me duša od ovog davidovca, čovek je zreo za voćnjak okolina bačke palanke
kakva amaterska košarka na obe strane
i sace neko dodje kae da je jokara trebo bude u postavi brt sta da radi on ovde
Kinezi def najlosiji tim koji sam gledao do sada a gledao sam svaku skoro
el realno da su gori od zelenortskih ostrva, egipta ili libana pliduu
mada kad vidim šta maši ovaj anderson a on im kao okosnica tima onda jebeš ti tu klošarku
Ekipa odlična, ne kenjajte. Kompaktni, nema ega, nema puno razmišljanja, odbrana, napad i ćao. Malo su nervozni, prva je jbg, taman će imati vremena da se uigraju sad u grupi.
Izgleda da je u pitanju pajsad drugorazredno takmicenje
20 razlike opa nismo losi zgazicemo plus 30 mejmune do kraja
Hahaha uhvatio si me na foru smole, nisam gledao te mucenike ali od ovih interesantnijih, oni su mi najgori
Lagana vam je grupa, malo s porto rikom ce biti sibancije ali ide i to laganeze
Eeeeeee da je jokara sa nama bilo bi bar cetres razlike