Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sta je kmecavci, gdje je “svaka cast momci, prebacili ste stotku i bez jokare” eee sramota
Ima uspeha i bez lalosa, ko bi rekao
ova utakmica ne kaze nista novo. sve sto kaze je da nismo totalni krs skup pojedinaca koji se ne trude protiv slabijih, sto smo i znali.
gde je plafon, nejasno skroz i dalje
kina katastrofalna lol šta im je onaj crnac, najgori crnac koji je zaigrao basketa, dobio bi batine u mom naselju
ima jos jedna stvar... bar ovo sto sam gledao od utakmice, dominacija i razlika od 40 poena nije napravljena tako sto je davidovac bacao alijup risticu iza ledja i jovic zakucavao vetrenjace preko xiao mi-ja nego trojka za trojkom.
a to pa bas nista ne kaze kako ce da se prenese takva igra protiv ekipe sa jacom odbranom.
tako se igra danas, al zato i ova razlika/dominacija ne kaze nista. ko se trojke lati, od trojke i gine ili kako bese kaze njegos, zaboravio sam.
celte fora je što naše uče neki košarkaški fosili koji kad su bili u prajmu trojka nije ni postojala. zato sad šutiraju dobro za tri protiv omalenih kineza, a kad dođe neki grmalj usraće se i ispromašivati, jer nema ko da ih uči i forsira za tri, a imamo odlične šutere
to mislis u domacim klubovima, evroligi?
nista njih pesic ne uci, njegov poso je da im kaze "ajde sad zapnite" i slicno na tajmautu.
ako se seti da pozove tajmaut.
Kina je krš, ali dobro je ovo. Lepo sve izgleda u napadu, u odbrani smo šuplji nekako. Podseća me na pu pu ne ponovilo se na onaj poraz od Slovenije, kad su nas rešetali sa poludinstance.
Ali tek je krenulo, viđećemo.
i bogdanović snji
Nemci prejaki.
Zato je Teo bio i ostao ledjenda. Tanak u odbrani, trošio lopte ko gliser gorivo, al zato kad treba da se uzme težak šut i prelomi utakmica imao muda do poda. Australija ima vrhunske šutere, al stisla se muda, guraj loptu pod koš i obilo im se o glavu.
Overrated Teo
Zasluzeno dominikana, italija tanka
Teo liability, fam
Dobra utakmica francuska latvija
munem francuzi
Ispadoše ha ha ha
Opa sutra 14h sa portorikom rts prenosi i onda neko nesto sere vucicu kmeee ne prenosi rts
Valda ce jokic bar sutra igrati makar cetvrtinu majku mu