SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Sta je kmecavci, gdje je “svaka cast momci, prebacili ste stotku i bez jokare” eee sramota

2. Ima uspeha i bez lalosa, ko bi rekao

3. ova utakmica ne kaze nista novo. sve sto kaze je da nismo totalni krs skup pojedinaca koji se ne trude protiv slabijih, sto smo i znali.

gde je plafon, nejasno skroz i dalje

4. kina katastrofalna lol šta im je onaj crnac, najgori crnac koji je zaigrao basketa, dobio bi batine u mom naselju

5. ima jos jedna stvar... bar ovo sto sam gledao od utakmice, dominacija i razlika od 40 poena nije napravljena tako sto je davidovac bacao alijup risticu iza ledja i jovic zakucavao vetrenjace preko xiao mi-ja nego trojka za trojkom.

a to pa bas nista ne kaze kako ce da se prenese takva igra protiv ekipe sa jacom odbranom.

tako se igra danas, al zato i ova razlika/dominacija ne kaze nista. ko se trojke lati, od trojke i gine ili kako bese kaze njegos, zaboravio sam.

6. celte fora je što naše uče neki košarkaški fosili koji kad su bili u prajmu trojka nije ni postojala. zato sad šutiraju dobro za tri protiv omalenih kineza, a kad dođe neki grmalj usraće se i ispromašivati, jer nema ko da ih uči i forsira za tri, a imamo odlične šutere

7. to mislis u domacim klubovima, evroligi?

nista njih pesic ne uci, njegov poso je da im kaze "ajde sad zapnite" i slicno na tajmautu.
    ako se seti da pozove tajmaut.

8. Kina je krš, ali dobro je ovo. Lepo sve izgleda u napadu, u odbrani smo šuplji nekako. Podseća me na pu pu ne ponovilo se na onaj poraz od Slovenije, kad su nas rešetali sa poludinstance.

9. Ali tek je krenulo, viđećemo.

10. a imamo odlične šutere

i bogdanović snji

11. Zato je Teo bio i ostao ledjenda. Tanak u odbrani, trošio lopte ko gliser gorivo, al zato kad treba da se uzme težak šut i prelomi utakmica imao muda do poda. Australija ima vrhunske šutere, al stisla se muda, guraj loptu pod koš i obilo im se o glavu.

12. Zasluzeno dominikana, italija tanka

13. Dobra utakmica francuska latvija

14. Ispadoše ha ha ha

15. Opa sutra 14h sa portorikom rts prenosi i onda neko nesto sere vucicu kmeee ne prenosi rts

16. Valda ce jokic bar sutra igrati makar cetvrtinu majku mu

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.