SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. jbt teo mu ne treba jokara mu mast have

obj ovom timu je potrebniji teo nego jokara

2. Mislim da sami sebi ne bismo mogli da nacrtamo bolji žreb

Bora Stanković iz groba ponovo namešta srbima najbolji ždrijeb ehh

karltoni tauns lagano ima da nas reši

3. Ne može. One trojke što su njegovi saigrači pogađali protiv Italije - ne biva svaki put. Još uz našu čuvenu odbranu od šuta spolja, hehehe...

Kako god, osvajamo četvrto mesto na ovom prvenstvu.

4. bukvalno se tek sad vidi koliko raznih teodosići i jokići uništavaju atmosferu u reprezentaciji i koliko je ista bitna

+1

S tom razlikom što bismo sa Jokićem i solidnim timom morali da ubacujemo 100+ svaku utakmicu, protiv skoro bilo koga. Sa Teom bilo lepo i uzbudljivo, al iskida mi vala i živce sve ove godine. Ovako najlepše, jer nema drame i loženja, momci igraju solidan basket skroz, liče na tim, deluje da su složni i ako završe tipa četvrti, uvek možemo da prcamo susjede u fazonu - da sno otišli u punom sastavu, uzeli bi makar srebro.

5. Opet nekako kasnimo u odbrani, kao protiv Kine, samo ovi pogađali u drugom poluvremenu.

6. I Bogdan zapinje, razumem srce i sve to, da hoće da vodi ekipu. Al šibne trojku na početku napada, ja bih Vujoševića doveo da bude na tribinama od sledeće runde. Xd

7. A realno šuteri nam go kurac, (osim Gudurića jer on nikad nije bio šuter), mora to da proradi. Da ne čekamo Ristića i Nikolu Jovića da budi glavni šuteri za 3p.

8. Opet nekako kasnimo u odbrani, kao protiv Kine, samo ovi pogađali u drugom poluvremenu.

kako bre kasnimo? jedino sto ih muci je to sto trojke lose pokrivaju. sto znaci da ako se raspuca protivnik, puno poena, i slabiji moze da nas jebe. sa druge strane, dobra je sansa da guste utakmice dobijemo i neke favorite.

9. Ma dobro Boca će sad da nam se ispuca s ovim partijama 5/16 da bi protiv italije imao moćnih 7/17

10. i izgleda mi da ce biti zajebano sad kad se ukrstimo sa taunsom, i italijanima koji mi idu na kurac opasno u poslednje vreme, jer upravo tako igraju, na napaljivanje

11. kako bre kasnimo? jedino sto ih muci je to sto trojke lose pokrivaju

pa sam si sebi odgovorio, kasne da izađu na šut, uvlače se u reket kad god neki njihov krene na ulaz i onda ide izlazni pas na lika koji je u ćošku a naš lik kasni dva koraka

sudanci sad protiv insekata šutirali trice 50% btw, 15/30

be afraid

12. ja vise zamislio komentar kao kasne da se vrate u odbranu :)

13. Znaci opet Spisu u najavi protiv serbie 7/11 za tri

14. Opet Božji favoriti (Srbi) dobijaju prelaganu grupu, uz to najveći gušitelj uigranosti repstacije odbija da igra i veseli se ulicama sombora dok junaci bitku biju na felepenima i imaju ozb šanse da daleko doguraju ehh

15. Odbrana od troiki rak rana dugi niz godina, od pokojnog Dude pa preko ćelave legende do senilnog Karija

16. Pa evoluirala košarka, posebno na poziciji centra. To sad vodi loptu, asistira, razvlači odbranu na šut.

Naši opet nekako klasični, Milutinov koji je vrhhnski centar, maks neka poludistanca. A plus je napredovao u asistencijama, prijatno me iznenadio.

17. Meni je ok da se drugi tim natera na šut spolja, i da zatvorimo reket i dominiramo pod košem. Realno da bi nas dobili u takvoj situaciji, moraju da ubace bar 17 trojki, što baš i nije lako.

18. melkijades
    Meni je ok da se drugi tim natera na šut spolja, i da zatvorimo reket i dominiramo pod košem. Realno da bi nas dobili u takvoj situaciji, moraju da ubace bar 17 trojki, što baš i nije lako

Sačekaj prvu ozbiljniju reprezentaciju.

19. Izrešetaće nas lol

A i kako da dominiramo pod košem?

20. Bobi, Milutinov, Bjelica...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.