SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Dobri smo pod košem generalno, nemaju ni drugi ne znam kakve rmpalije uglavnom. Nemamo ozbiljniju represtaciju mislim do polufinala.

2. Jedina istina je da se sada tesimo dobri smo odlicno ovo ide a kada dodje stani pani krokodilske smoleman suze kad poteku jokicu de si bio dok smo bili niko

Zapamtite ovaj post picke

3. Daj ne jon arne rise Caro, tanki smo ko kurac pun govana, niko normalan nema ovde zadovoljavajuća očekivanja

4. igrali smo sa jokicem pa smo ispali u 1/4finalu od italijana.

jbt, nista nije garantovano, jokic ili bez.

5. Aj se ne lazemo bukv svi imamo vajb veceras ce nesto lepo da se desi

Jbg ipak smo megasila u basketu bukv svako takmicenje ocekuje se nesto mojne se lazemo sad

6. Kad jedna srbija moze sebi dozvoli ne povede mvipija za druge je zaludno trositi reci

7. Mislim, ne bih da dižem frku

8. Ma citira bogdana iz krindž mozzart reklame

9. aha ja tu uvijek mutiram tv hahahaha

10. Hahaha i filip kostic kad kaze “igram u socceru” i onda onaj namig i kez hahaha

11. Filip kostić, to je onaj što Vuka proganja?

12. Filip kulen-kostic

skk fkk

13. jeste, lepo mi je u juvetu.

14. Na poslu ne mogu preko SBB-a da gledam utakmicu, osuđen sam na RTS i Šarenca koji će se čitavu utakmicu osvrtati na statistiku koju nije dobro pročitao na početku utakmice. Retard.

15. Pa bolje to nego sedlacek

16. Šarenac debil, ovaj kuzmanović kao baca neke fore za tu pogrešnu statistiku i šarenac ga seče onako haha a dobro nećemo sada o tome ipak je bila greška produkcije i onda SLEDEĆI NAPAD BACI ISTU FORU KOJU JE OVAJ BACIO PRE POLA MINUTA KAKO BOGDANOVIĆ IMA DA STIGNE DO TOG PROSEKA ASISTENCIJA HE HE. Bipolarni retard ili ostani committed to the bit do kraja ili preseči to odma jebem te u usta nedosledna.

17. Plačem na uši svaki put kad su probali oko toga da se našale. Sad će Đurović zato nešto pametno da reče.

EDIT: A statistika uopšte nije bila pogrešna, nego timska, ali Bogdanović u kadru i oni odmah "lolo, nema šanse Bogdan da ima ovakve proseke, ali hajde da se pravimo ostatak utakmice da će stići do tog proseka".

18. I zašto nije Kosjerina u studiu nego ova izgubljena majmunka