U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Napravili su joj frizuru da izdaleka liči na Kosjerinu, dosta ti je.
Kosjerina poznavalac fudbala, nmž sve sad baš
Mada bih pre onu Ivanu Milenković. Da mi vodi emisiju
ako je mogla Kilibarda može i ova da preuzme to u amanet ali nema jbg, ceo taj rts monstruozni je gola kurčina ovaj nivo produkcije sad na ovom prvenstvu je očajan
Kako dozvoliš da imaš neprijatnu tišinu u studiju imajući Đurovića kao gosta, ne ide mi u glavu, nemaju pitanja više, nadali se da će čovek pričati minut duže. Očaj.
Utakmica solidna barem, osim Ristića koji ima lošiju leđnu tehniku od mene. I možda do kraja naučimo da branimo šut za tri.
Osvajamo ovo.
Hahahaha al najjace sudije gledaju prekršaj na VARU a u dvorani svira KOKTEL LJUBAVI hahahahaha
Ovaj vam selektor neki cirkuzant a
always has been
Repstacija kojoj južni sudan ubaci 83 poena, dajte bre ljudi, prijatelji, da se ne zajebavamo
a kolko smo mi njima ubacili a?
šahmat ateisti
Opet bez jokare dominacija stae ovo ljudi
Ovaj vam selektor neki cirkuzant a
Dizace se opet kari u nebesa
U Juznom Sudanu zive najvisi ljudi na svetu i najvisi NBA igrac je iz Juznog Sudana ja mislim.
George Murešan je viši za par milimetara od Manutea Bola (možda i nije al je belac jbg pa bolje on da bude najviši ikada)
Najviši im je i u gaćama ja mislim
ima neko pleme, kako da ih nazovem gde su visoki, u proseku ko holandjani i crnogorci. etnicka grupa.
kad kazem etnicka grupa, ne mislim da 5 sela nego ima ih 3-4Mil ili kolko je vec prosek toga u africi.
odatle izlaze ovi slendermani, bol manute bol i onaj centar u reprezentaciji sad.
https://en.wikipedia.org/wiki/Dinka_people
grmalj od 182.6 cm
Pravoslavna braća se muče s kivijima...