Kosjerina poznavalac fudbala, nmž sve sad baš
Mada bih pre onu Ivanu Milenković. Da mi vodi emisiju
ako je mogla Kilibarda može i ova da preuzme to u amanet ali nema jbg, ceo taj rts monstruozni je gola kurčina ovaj nivo produkcije sad na ovom prvenstvu je očajan
Kako dozvoliš da imaš neprijatnu tišinu u studiju imajući Đurovića kao gosta, ne ide mi u glavu, nemaju pitanja više, nadali se da će čovek pričati minut duže. Očaj.
Utakmica solidna barem, osim Ristića koji ima lošiju leđnu tehniku od mene. I možda do kraja naučimo da branimo šut za tri.
Osvajamo ovo.
Hahahaha al najjace sudije gledaju prekršaj na VARU a u dvorani svira KOKTEL LJUBAVI hahahahaha
Ovaj vam selektor neki cirkuzant a
always has been
Repstacija kojoj južni sudan ubaci 83 poena, dajte bre ljudi, prijatelji, da se ne zajebavamo
a kolko smo mi njima ubacili a?
šahmat ateisti
Opet bez jokare dominacija stae ovo ljudi
Dizace se opet kari u nebesa
U Juznom Sudanu zive najvisi ljudi na svetu i najvisi NBA igrac je iz Juznog Sudana ja mislim.
George Murešan je viši za par milimetara od Manutea Bola (možda i nije al je belac jbg pa bolje on da bude najviši ikada)
Najviši im je i u gaćama ja mislim
ima neko pleme, kako da ih nazovem gde su visoki, u proseku ko holandjani i crnogorci. etnicka grupa.
kad kazem etnicka grupa, ne mislim da 5 sela nego ima ih 3-4Mil ili kolko je vec prosek toga u africi.
odatle izlaze ovi slendermani, bol manute bol i onaj centar u reprezentaciji sad.
grmalj od 182.6 cm
Pravoslavna braća se muče s kivijima...
Napravili su joj frizuru da izdaleka liči na Kosjerinu, dosta ti je.