SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. ima neko pleme, kako da ih nazovem gde su visoki, u proseku ko holandjani i crnogorci. etnicka grupa.

kad kazem etnicka grupa, ne mislim da 5 sela nego ima ih 3-4Mil ili kolko je vec prosek toga u africi.

odatle izlaze ovi slendermani, bol manute bol i onaj centar u reprezentaciji sad.

Dinaroidi su najviši ljudi na svijetu sa skromnih 190 ako se sećam. bukvalno sam ispod proseka

2. ne dinaroidi nego dinaridi

3. The people of the Dinaric Alps are on record as being the tallest in the world, with an average male adolescent height of 185.6 cm (6 ft 1.1 in).

Ipak sam centimetar i po iznad proseka duvajte ga laloši

4. adolescent piše, ponosiš li se?

5. Koliko vidim, nas je baš dobrano ukenjalo što se tiče grupa i rasporeda. Ne može lakše nikako. Ako odigramo i ovo sad kako treba, izbegavamo u četvrtfinalu Amere i idemo na Litvance, Crnogorce ili Grke, što je opet skroz u redu.

6. Grmaljišu dinaroidi iz sve snage, 185.5 je čak i natprosečna visina za grmalje koliko ja znam

7. Samo neuk je mislio da srbija moze da ukenja ovo brate ima vise nba igraca od sudana kine i portorika zajedno i to sa ovim sastavom a punom sastavu u top 5 reprezentacija svijeta mislim to vam kazem ja koji objektivno gledam na reprezentaciju srbije a ne kao hotuli kmecavci

8. Salim se volim ja bosanske kosarkase, kao npr

9. Адин Врабац

10. Damir Mulaomerović
    a ne on hrvat LOL

11. Nemojte tako, BIH je svakako jedna od evropskih reprezentacija.

12. definitivno jedna od reprezentacija svih vremena

13. your joke but worse

14. Jusuf Nurkić
    A ne, uzeo EU pasoš

Jusufe, ustasho

15. Daje Jusuf Nurkić izjavu pred tekmu sa Andorom "oni su potencijalna mina"

I kanceluju ga, jer mine su osetljivo pitanje u bih

16. Smorisa imao operaciju, stvarno je unlucky brian

17. 3 tekme 3 povrede pa eto lepo
    smorisha je gotov za prvenstvo, ostaje roster od 11 igrača a od toga 2 rovita
    jebem mamu fibi usred pičke

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.