Koliko vidim, nas je baš dobrano ukenjalo što se tiče grupa i rasporeda. Ne može lakše nikako. Ako odigramo i ovo sad kako treba, izbegavamo u četvrtfinalu Amere i idemo na Litvance, Crnogorce ili Grke, što je opet skroz u redu.
Samo neuk je mislio da srbija moze da ukenja ovo brate ima vise nba igraca od sudana kine i portorika zajedno i to sa ovim sastavom a punom sastavu u top 5 reprezentacija svijeta mislim to vam kazem ja koji objektivno gledam na reprezentaciju srbije a ne kao hotuli kmecavci
kad kazem etnicka grupa, ne mislim da 5 sela nego ima ih 3-4Mil ili kolko je vec prosek toga u africi.
odatle izlaze ovi slendermani, bol manute bol i onaj centar u reprezentaciji sad.
Dinaroidi su najviši ljudi na svijetu sa skromnih 190 ako se sećam. bukvalno sam ispod proseka
ne dinaroidi nego dinaridi
The people of the Dinaric Alps are on record as being the tallest in the world, with an average male adolescent height of 185.6 cm (6 ft 1.1 in).
Ipak sam centimetar i po iznad proseka duvajte ga laloši
adolescent piše, ponosiš li se?
Koliko vidim, nas je baš dobrano ukenjalo što se tiče grupa i rasporeda. Ne može lakše nikako. Ako odigramo i ovo sad kako treba, izbegavamo u četvrtfinalu Amere i idemo na Litvance, Crnogorce ili Grke, što je opet skroz u redu.
Grmaljišu dinaroidi iz sve snage, 185.5 je čak i natprosečna visina za grmalje koliko ja znam
Samo neuk je mislio da srbija moze da ukenja ovo brate ima vise nba igraca od sudana kine i portorika zajedno i to sa ovim sastavom a punom sastavu u top 5 reprezentacija svijeta mislim to vam kazem ja koji objektivno gledam na reprezentaciju srbije a ne kao hotuli kmecavci
S kim igra bosna
Kad igra bosna
biće
Salim se volim ja bosanske kosarkase, kao npr
Адин Врабац
Damir Mulaomerović
a ne on hrvat LOL
Nemojte tako, BIH je svakako jedna od evropskih reprezentacija.
definitivno jedna od reprezentacija svih vremena
your joke but worse
Jusuf Nurkić
A ne, uzeo EU pasoš
Jusufe, ustasho
Daje Jusuf Nurkić izjavu pred tekmu sa Andorom "oni su potencijalna mina"
I kanceluju ga, jer mine su osetljivo pitanje u bih
Smorisa imao operaciju, stvarno je unlucky brian
3 tekme 3 povrede pa eto lepo
smorisha je gotov za prvenstvo, ostaje roster od 11 igrača a od toga 2 rovita
jebem mamu fibi usred pičke