SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Ovo je ono optimisticno mračenje svojstveno prognoziranju sportskih rezultata reprezentacije na vukajliji

2. Smorisa mogo umre, mi se sprdamo.

3. U pravu je Autor Sa Mnogo Imena vele da su mu davali krv itd bilo bas nezgodno, koliko decko nema srece fakat nevjerojatno

4. Zamisli sad brata Jokaru na Borišinom mestu, treba neki Tungemunge Ukulele da ga pošalje u bolnicu na 26 razlike i izbaci ga iz stroja na tri meseca. Mislim da bismo se naslušali kopiuma u fazonu - jbg dešava se, to je život, pristao je na rizik, moglo je to i protiv Detroita da mu se dogodi itd.

5. Nije Tungemunge nego Manulać.

6. Naci sutra od 10 cemo znati koliko su smolemanovi jauci za konjusarem bili objektivni

7. Šmolstra šta predvidjaš za sutra?

8. Nece odgovoriti zato sto te blokiro pa ne vidi tvoje postove kao ni moje

Eo ja cu dati odgovor bukv se svodi na to da je toboz preboleo konjusara ali posledica je teska ignorancija nema sanse da ga vise otvoreno prati do sledece nba sezone

Sto se tekme sutra tice sig je optimista al bice gusto

9. Prikriveni optimista je to, reci ce ti fazon “izduvacemo ga” a ne misli tako

10. Ako dobijemo kenjace ako puknemo kenjace taj neki rad, jbg mogu kenjam do mile volje kad ne vidi postove he he ne moz dvaput blokira

11. Obj mozda izgubite ali ne zato sto su italijani bolji (nisu) nego sto ste prelagano prosli grupu pa da se omakne poraz

12. Pokazacemo da mozemo bez jokica de je jokara bio kad je kari uzimao svecko zlato obj stav

13. Zamisli kako ćemo da sprdamo Jokića ako uzmemo tipa srebro.

14. Ima da place ko mejmuncina da kae ocu na basket

15. E danas da vidimo kako igramo odbranu, mnogo otvorenih šuteva imali babuni do sad protiv nas, sreća pa su pajseri.

16. Nek kaze neko ovim idiotima iz srpskog studija da im prekida zvuk jebo ih babo glupi

17. Evo prebacio kod kroasana, ne krči ali lošija rezolucija

18. Vreme je da pobedimo zabare,koji kurac oni nas stalno dobijaju i zvale se dok slave.

19. ajde sad malo da bijemo mi a ne da nas biju

20. ...i očekivani šou od ovog skakavca Poceka.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.