SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. duge setnje pokraj Zidjin Koper-a

2. jao slušaj ovog šarenca JEBOTE KAKO JE LOŠ LIK

3. kaže slovenija kalkulisala i zato prsla od nemačke da bi išla na letoniju jer su oni prvi u svojoj grupi jer su pobedili španiju i kanadu (pukli od kanade 25+ razlike)

da ne pričam što nemci imaju ozbiljnu selekciju kakve kurac kalkulacije dončića i sedam patuljaka

4. Imate litvanija usa na sk2 dobra tekma, posto je srbija dominikana zavrsena

5. duvaj ga šolakov plaćeniče ja bar mogu da gledam kristal palas vulverhempton vonderers

6. Šmo jel mi sad def. idemo na Amere posle ovoga?

7. Au šta je ovo, pa deru ih braća

8. Sace ameri iskalkulisu da izbegnu srb

9. Nisu im javili da Jokić ne igra haha

10. Odlična kombinacija Amera - em će da uljuljkaju sve repstacije da su pobedivi, em izbegavaju rani susret sa Zemljom košarke™

11. Poceko ima 4 infarakata doživi

12. Nasi su dosli sebi prijao ej onaj poraz od ita a sad se isto desava amerima

Nista bez dobrog samara

13. Saž daviž kad čoukuju Litvanci

14. Uh dobro je ima ove litvance da probijemo ko smoleman bubnu opnu ameri vidimo se u finalu

15. Kako je čudno majmunčićima iz nba cirkusa kad tekma nije nameštena i nema Igudale sa druge strane da čeka Lebrona da mu lupi bananu preko celog terena

16. Realno idemo na ekipu koja igra tvrdu odbranu, jaki su pod košem i ko ludi sipaju trojke koje mi ne umemo da branimo.

17. Tu vam je kraj nazalost, ali rispekt svaka cast momci

18. Nebitno, u dupe može da se šutamo. Mi smo od Amera izgubili pre početka, u glavi. Nema tu bezobrazluka i inata pa da dobijemo na neku prevaru, nismo mi više taj tim. Ovako imamo šanse, i ako i ne prodjemo, a bude dobra borba - odlično, jer ispali bismo od jake represtacije koja nam tradicionalno ne leži. Uvek se mučimo sa njima, tvrdi su, bezobrazni, igraju na ivici faula, seku igru...

19. Da se ne lažemo, ništa nismo ni očekivali od ovog turnira.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.