SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Draže mi je što su Španci ispali nego što se Hrvati nisu ni kvalifikovali na ovo prvenstvo.

2. A Slovenci izbegli Letoniju u četvrtfinalu.

3. Kari sve lepo obajsnio zasto hotuli kmece za jokarom i zasto konjusar ne igra.

https://www.instagram.com/reel/CwstTZyNfhm/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

4. Kako si bre naporan ko tri kurca jebo te Jokic

5. Brate, pocne jednu misao, prekine je, nastavi drugu, ubaci metaforu za ribe, nastavi da prica o pecanju :)

Dobro igraju nasi bez trenera

6. Brate, pocne jednu misao, prekine je, nastavi drugu, ubaci metaforu za ribe, nastavi da prica o pecanju :)

I zavrsi opet na basketu jbg

7. Ovo kad pogledas deluje prilicno easy, izbacimo litvaniju nekako posle kanada ili doncic i finale vec je tu https://twitter.com/FIBAWC/status/1698364943702315325

8. Kako smo se nadali...

9. Ovi protiv amera šutirali u jednom trenutku u prvom poluvremenu trice 9/9, završili sa 14/25

protiv nas će imaju 30/25

10. Odlično je ispalo, ja sam optimista, a ne ko Šmoklja.

Šutiraće Litvanci 30/20 trojke.

11. Ovaj simanic ostao bez bubrega jbt vecna mu hvala sto se zrtvovao na b takmicenju za nase smoklje a neki nisu dosli ni da podrze svoju zemlju

12. kombinacija prvenstva gde igraju nalozeni amateri i doktori su filipinci.

tesko sranje.

a sto je najgore, isti model hoce da prenesu na olimpijske igre. nema ono filtriranje po jacini reprezentacija, nego da bude sareno, malo amateri iz afrike, pa azija, pa bliski istok, pa 2 ekipe izabrane od novi zeland / australija grupe i slicno.

13. kapiram ja, svetsko prvenstvo, ali u kosarci je uvek to bio skup jaki + totalni amateri, kako bi svi igrali. nema sredine.

jbt, ako pravis svetsko dovedi 20 najjace reprezentacije pa makar sve bile sa istog mesta, ovo je raspad totalni.

plus sudije isto bogtepita odakle dovode, i nba nece salje skupe igrace.

14. prinošenjem ove žrtve u krvi smo krenuli nekim krivim putem ne sviđa mi se to
    ako će igramo svecko daj da igramo bez prizivanja natprirodnih sila
    ako nekako i osvojimo zlato uvek ima da stoji asterisk da smo koristili crnu magiju i žrtvovali bubreg

15. kvalifikovala se automatski australija sa 10. mesta, sudan sa jebem li ga kog, japan sa 20. sa ovog svetskog, a od grupe italija, nemacka, letonija, litvanija, srbija i slovenija, samo ce 2 reprezentacije da dobiju automatski ulaz na olimpijske.

pri cemu ovo kazem japan direktno, libanci i slicni i dalje igraju kvalifikacije.

multi-kulti, lakat u bubreg.

16. Kolika je tržišna vrednost bubrega profesionalnog sportiste?

17. Đubreg nije na prodaju

18. Objasi ti sad Boriši i njegovoj porodici, da su komentari "podrška Boriši i sve najbolje" stvar za koju je vredelo žrtvovati vreme, odmor, zdravlje i karijeru.

19. ne razumem bas ovo?

borisa je sam dosao da igra na prvenstvu, nije niko, osim ovog sudanca i generalne organizacije fiba kriv za to sto mu se desilo (mozda losa zdravstvena nega u manili, prvenstvo sa amaterima i slicno).

nadam se da ce igrati jos kad se oporavi. ili nece.

kako god nikog ne treba od nasih kuditi za ovo, koliko god da je strasno, i jeste, ipak je na kraju nesrecan dogadjaj.

ali isto vazi i za neke drame ako nece da igra, kao da krsi neki sveti kodeks zbog kog ce trajno biti ispisan iz srpskih knjiga.

20. Naravno, nesrećan dogadjaj koji okončava karijeru i drastično menja njegov i život čitave njegove porodice. Momku država da da nacionalnu penziju odmah sada odmah, a mi nebeski narod košarkaški da mu otvorimo račun i pomognemo čoveku konkretno. Ili da se nosimo u pizdu materinu sa sve grbom, dresom, represtacijom i slavnom prošlošću.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.