Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Možda više oh keneda, jer 2 najbolje plasirane evropske repstacije na kraju turnira idu direktno na OI
Msm da slovence treba da sabijemo za ono eu finale revenge jebo kanadu
A obj i doncica treba spustiti na mesto mejmun ide na takmicenje de ne pripada samo da se opet ne nagoji ko krmak rekli mu iz kluba
slovenija je poluamaterska ekipa sa jednim dobrim igračem i u usporedbi sa kanadom su dosta lakši protivnik
ali šta ako se ovim našima kad vide Klemena Препелицу aktivira PTSD evo ne znam
svakako bolje s njima da se igra nego sa kolektivom crnaca
L@ki postoji šansa da će da nas stave u 10:45 termin za petak a da stave amere za prajm tajm, da se ogradim odma da ne bude posle širim dezinformacije
amerika neće proći u finale lol
iz tvoje tastature u božje uši (koje ne postoje)
У два и могу да стигнем ал десет никако. Једино ове цароговно форе да пробам на мобителу
ma đe bre da gledam slovence u 10 ujutru
Ovo Letonci rešili da dobiju vidim
Rešili, ali nemaju baš i neki plan kako. Prejaki Nemci.
Nemci nikad gori, mogli bi to latvijci iskoristiti
Vidi adžija, ovi će igrati 40 minuta na apsolutnom maksimumu i držati se negde u egalu. Švabe ako malo ne bude išlo u jednom trenutku, dobiće to ovi na borbu i čistu tvrdoglavost.
Šruder igra amaterski, nikad lošije al vade ih pojedinci npr Voće i Timan
Ovaj Obst šutira ko pravi nazi ubersoldat, kao iz udžbenika
teško da će Šruda ovako užasno da odigra dva poluvremena nema kurca
Šruder kao da je ugazio u nešto slatko, lepe mu se patike za parket, kao da ga je neko pustio na 0.5 playback na YT dok ostali normalno igraju. Ne znam koji mu je.
Pubertetski brčići Mo Wagnera su atrakcija dana
Dojčland, Amere namučiće.
Rispekt totalni za ove baltičke škole košarke, fundamenti su tu i sve to, ali ne znam jesu li samo meni blagi užas za gledanje. Ničeg dosadnijeg nema.
Bez vica igraju što bismo mi dedice rekli.
A jbg nemaju nekih naročito kvalitetnih igrača, igraju kako mogu.
Ne daju se braća