SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Šrjodor da zahvali Bertansu za ovaj hero ball

2. Znači sa Njemcima za bronzu, ako ne osvojimo jelte.

3. jebo nemce idemo na amere al prvo sta ce bude od 14.30 poslastica

4. Jedno je sigurno, Dončić uzima milion šuteva, niko ne sme da ima loptu osim njega.

5. krvarice debeli ima place na kraju cto nije igro za srbiju nego tamo neku sloveniju sve dok sa jokarom bude slusao cecu

6. Sad sam gledao, skoro 18 šuteva uzima po meču, 44% za dva i 23% za tri. Sebičnjak rumeni.

7. Nego se lomim, da l bolje slovenci jer su lakši protivnik za finale, da l Kanada i da automatski idemo na Olimpijadu.

8. ajde bolje neka igraju kvalifikacije da imaju gde neki novi davidovci i milutinovi da igraju za repku

9. ima za olipijadu svi da se prismrde i opet postanu patriote i veliki srbi ne bi li igrali u parizu, rasterati te neke jokice govnjivom motkom

10. Joj ovog prepelića, kako šica ove trojke nekako lagano milina vidjeti

11. Kakva utakmica, najljepsa do sad na prvenstvu

12. Ali nije najuzbudljivija, nešto kao mi sa baltičkim nacistima.

13. Mada, vraćaju se slovenci.

14. Prvim avionom kući.

15. Šta znam, dobra je Kanada, ali nekako ništa posebno. Borbeni, šutiraju, ŠGA je odličan naravno ali može da se igra protiv njih, možemo da im pariramo u reketu + ovoje prvo takmičenje na kom se od njih nešto očekuje, nemaju iskustva u završnicama velikih turnira. Možemo da dobijemo.

16. Ovi srpski komentatori su toliko iritantni s ovim komentarima ciničnim, a kad igra srbija kmeče ko hotuli

17. Ja gledam na nekom ruskom strimu :D

18. Dobro je priželjkivao sam Kanadu

19. Deset puta su rekli kako se slovenci žale i pretjeruju a njih dvojica kmeče na svaki dodir kad igra srbija, toliko lupetaju da bukvalno odaju utisak da ne znaju pravila. Kad se samo sjetim kmečanja na onaj goaltending davidovca haha

20. Sustinski ako ocemo zlato bolje x2 sa camugama

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.