Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
@ cara
Pa kažem, za Amere u košarci Olimpijske igre su jedino što se ceni od međunarodnih takmičenja, zato su mu i čestitali.
Evo, ako osvojimo medalju sad, verujem da će zaboraviti da mu čestitaju. Možda ako bude proglašen za MVP-ja.
@melk
Pa do Barselone 1992. je i u košarci bilo kao u fudbalu, dok Bora Stanković nije odobrio da mogu i profesionalci iz NBA da učestvuju. Jeste da su i dotad Ameri osvajali zlata, ali to nije bilo to, bar što se tiče medijske pompe.
Timski sportovi na olimpijskim igrama, najveca glupost ikad
Oi su ze mene prestale da budu sto su bile kada su karate zamenili pajsad brejkdensom
Haha
Elem, nemam vremena da pratim italija latvija ali uspio sam da vidim ovo fantasticno polaganje Tonuta na drugi obruč između dvojice latvijacq i to pod faulom
Uz to, ovaj komentator je sasvim ok za razliku od one dvojice idiota koji komentarisu svaku utakmicu koju sam gledao
Misliš, najveća glupost svih vremena?
Uuuu kako bi sad lego jedan wildcard da uleti jokara ove zadnje dve tekme mama mia
sanse su nam kako, 10-20% da prodjemo u finale i duplo manje od toga da osvojimo...
al kako god, kako su ispraceni i cemu smo se nadali, u odlicnoj situaciji smo.
Što 10-20% samo ja mislim da ove kanađane možemo da galantno iskosovarimo ako bude tvrdo, mada ne vidim razlog da bude blizu
HOPIUM
dosta će da zavisi od Brickutinova, ovi su tanki na centru ne sme da padne na provokacije Olinika pizdurine
Ma jeste, 20% sanse je da izadjemo sa nekim odlicnim presingom, izpucamo trojke, milutinov nezaustavljiv pod kosem, kanadjani se useru i do kraja bude gusto, ali ipak pobedimo.
80% su sanse da shaj se raspuca trojkama, kanadjani se razigraju, nasima ne idu trojke, milutinova prebije neki crnac i do kraja bude gusto ali ipak izgubimo.
SHAY GIVEN
shai gligiligiliglious aleksandar
Ja kontam i dalje
da možemo do medalje
pre 12 dana
Zaratustra, prosle ned
ja sam lepo reko coek pokrije sve moguce scenarije bukv melk ima 60 tajmlajnova koje zivi
https://vukajlija.rs/forum/teme/76397-svetsko-prvenstvo-u-kosarci-2023?strana=36#post_4179300
lolololo
da, uz bonus da ako ostavi neku varijantu nenapisanu, dobra je verovatnoca da ce upravo to da bude
jesam reko da amerika gubi 20 razlike ako nisam evo opet cju, dobro ajde 19 razlike od njemaca
daj mi malo te droge koju piješ
Naci ako nemci razbiju usa a mi puknemo od kanade onda za trece mesto mora pokidamo amere za bronzu bice zaebano
Samo nemce da izbegnemo maiku im
Mada bukv i ovo sto je usa pukla od litvanije moguce su sanse da se sve ponovi u odredjenim promilima