Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Jokicu imao si sansu uzeti zlato ovako mos da uzmeš konja za muda
Msm da i jokara sad vec polagano kmeci kmeee trebao sam ice nije sve toliko lose
ponavljam opet amerika neće igrati finale, uzeće treće mesto. ostalo neću da baksooziram
Ako tovariš Šrojder odigra još jednom ovako, nalupaće ih ovi 40 razlike. Drago mi bilo što je nastavio da uzima šuteve i kad ga nije išlo, i što su saigrači, posle pobede, odma skočili na njega i krenuli da ga hrabre. Jbg on je vodja ekipe i mora da vuče, a ovi moraju da ga podrže. Svaka im čast za to. Biće tvrdo sa Švabama, dobri su, nema šta. Mada mislim da će uzeti Ameri na kraju.
bravo melk, i ja sam to primjetio kako su ga svi odmah počeli grliti bez obzira sto je bio kritičan tokom cijele utakmice, to je taj švapski mentalitet i jedinstvo takozvani Kameradschaft
U svakom slucaju bole je da u mec ulazimo kao luzeri vece su sanse
Zamisli desetine miliona naci Švaba da im je crnja čoukovao ovo danas, pa tuga rodjeni.
Znači pederčine nam pomerile termin sad je u 15 do 11 mater im jebem da im jebem
Ma bolje, imaju ovi manje vremena za odmor. Malo šupački na tu kartu da igramo, al daj šta daš.
Imam neki osecaj da prolazimo u finale jebo sve
Ma šuti bolan dobro je i ovo, četvrto mesto i olimpijske igre osigurane
https://www.youtube.com/watch?v=BoQ4SthY90c
https://www.b92.net/sport/mundobasket2023/orlovi.php?nav_id=2394861
Teski lejm fazon eo slavimo idemo na oi pred nama polufinale sp
Koji k loga boli za olimpijske i ucesce u ovom trenutku. Pod hitno izbaciti to automacko kvalifiovanje
@cara
Kako to misliš? Imam utisak da se namerno praviš da se ne razumeš u sport?
Pa kad bi stigli da organizuju tolike kvalifikacije za OI? I ovako jedva uguraju u raspored one turnire za tri preostala mesta i onda te ekipe odu preumorne na igre, ne možeš dvaput da dižeš formu u roku od mesec dana.
Plus što ovako više utakmica ima takmičarski karakter. Jedino je šteta što nisu drugačije raspoređena mesta po kontinentima, tj. da Evropa ima bar još dva mesta koja vode direktno na OI.
A i Ameri samo priznaju Olimpijske igre i tamo šalju jake timove, zato su i čestitali Bogdanu.
Afrika i Azija po pola mesta pa nek se šibaju za to jedno celo na nekom “kloaka sporta” takmičenju
hah
IMAM UTISAK DA NAMERNO LOZIS COCALIJA DA POSTAVLJA LINKOVE DA NAS TRIGERUJES DA LI JE TO ISTINA XDD
Bulgakov tebra bukv sam mislio na to da su mnogi sad u fazonu eeee super idemo na oi kao da je time ostvaren neki spec uspeh evo cestitaju kapitenu i kojekakve gluposti.
Ako Ameri kažu samo olimpiske, onda samo olimpiske i kraj priče. Sudbina košarke na oi = sudbina fudbala na oi, biće zanimljivo samo nekim poluprofesionalnim represtacijama. Basketaneri, kao i fudbaleri, imaju sve više love + igraju na sve više nekih klupskih takmičenja, troše se, habaju...Braća crnci iz Amerike gotive oi jer mogu lagano da uzmu medalju, što znači neku nac. penziju koja bi im itekako mogla zatrebati, jer arče pare ko besni i imaju 40% šanse da sve spiče na kojekakve zajebancije i alimentacije, pa da ne poskapavaju od gladi.
Evropsko u fudbalu > oi u fudbalu. Oi treba da ostane samo za individualne sportove, atletiku, gimnastiku...