Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Сиши га коњушару. Брз опоравак Бориша краљу.
Brate kontrolisali smo CELU utakmicu.
E da ovo se pojavilo pre dva dana, da kompletiramo loženje
https://www.youtube.com/watch?v=0LCvOy7QHf8
Kakvo zlato koje ste vi droge pušili? Konjušar neće da igra, pretpostavljam ni ostala embiej govna, igraće nam rendom Petruševi i Marinkovići, sve iznad druge grupne faze kolosalan uspeh.
evo smejem se kme kme kme treba i druge bisere izvuci
ahha
Alo banovan si ne možeš da koristiš taj materijal
Какав ударац на Шмокљин интегритет
Bravo Jugoslavijo
Pa gle bolje da seremo i da prognoziramo propast pa da padne medalja
Nego ono klasično dajte nam real loženje pa nas izbaci deportivo
moja taktika mračenja nas je i dovela do finala
ne pitajte se šta vaša zemlja može da uradi za vas, već šta vi možete da uradite za svoju zemlju
nema na čemu
Neću da kenjam, mislio sam posle onog sa Italijom da ćemo se raspasti - Pešićeve izjave, Bogdanovo soliranje...Medjutim baš su se trgli posle toga, nema šta. Ali realno nije ovo iznenadjenje - dobar je tim, svi znaju košarke, Litvanija je takodje baš oslabljena, može da se igra s njima. Kanada je dobra ali nemaju iskustva u završnicama, selektor im je baš malokrvan, realno, Španci cu prvi trebali da ih izbace sa takmičenja. Kad pogledaš, i Avramović i Davidovac i Dobrić, koji su ajde negde najslabija imena, imaju već dosta iskustva igranja protiv nekakvih Barselona, Olimpijakosa itd.
ne pitajte se šta vaša zemlja može da uradi za vas, već šta vi možete da uradite za svoju zemlju
nema na čemu
i tako si upravo pokvario tu vlasku magiju koju si bacao.
znate koga da krivite kad izgubimo finale.
I opet, prvo, nebitne su mi medalje i uspesi, bitno mi da generalno kao košarkaška nacija imamo dobre igrače po svetu, i da stasavaju kvalitetni klinci i dalje, što je slučaj. Imaćemo opasnih igrača u naredne 3-4 godine.
Drugo, realno je bezveze da neki momci igraju kvalifikacije i pošalju nas na prvenstvo, a onda drugi tu kao upadnu jer su kvalitetniji itd. Jebo to. Draže mi da ti neki pomalo levi igrači odigraju dobar turnir, steknu iskustva i odu za neku solidnu ekipu da igraju.
dosta vam je srebro da ne uzletite previsoko
pre svega bih želeo da se zahvalim košarkaškoj reprezentaciji litvanije što nam je otvorila kapiju onom pobedom protiv amerike
Lepo nema šta https://www.youtube.com/watch?v=lkLZt-zxP6U
kako nezan glasic ima aleksa, da nam pusti vocaroo sad na vuki mislio bih da avi place zbog vuka
šteta samo što senilko ni kriv ni dužan dobio kredit da bude trener i na olimpijskim igrama
Otišao na prvenstvo sa kombinovanim sastavom
Odvalio sve ekipe do sada, uključujući negde i Italiju (tri četvrtine)
Igra finale i bori se za zlato
Moli se brat Šmole, nakon svih govana što je ovde izasrao u prethodnih nekoliko dana, da se vrati fudbalu i ženskoj odbojci, hvala u ime resto nas.
ajde maodo lo možeš ti to
ne bi bilo lose da ostane pesic, cisto da se vidi jel slucajka ili ne.
ko ce pa da ga menja?