SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. ko ce pa da ga menja?

+1

A i mora kontinuitet da se ima, ne može stalno menjamo kad nešto ne ide, ko deriščad, čim izostane uspeh odmah kmečanje. Pogledaj Skariola, 100 godina vodi Španiju, pouzimao sve živo i uspeo čak da napravi tranziciju, ono je sad opasan tim opet.

2. Brate ubiće ih Švabe, samo gledaj

3. Brt ozbiljna su ekipa već 5-6 godina, igrali su završnice po turnirima, imaju lidera i igraju tvrdu, gotovo nba košarku + su veći mnogo u reketu. Biće ovo ljuta borba.

4. au jebem ti sve, ovi i jedni i drugi cepaju.

iz principa sam izbegavao da gledam nemce ovo prvenstvo, i mislio sam ok, na srecu, na misice motivaciju.

zakucavaju jednom rukom preko igraca u trku.

5. braaaate, amerikanci pripremili presing, nemci pripremili kako doci do ispod jebenog kosa bez da tapnes loptu o parket

6. amerikanci zajebali presing :)

7. naš kaće nemci opet da imaju četvrtinu sa 30+ poena
    a nisu uspeli ni da se odlepe

8. Kad je pešić harao kk bosnom, ovi hotuli ovde nisu bili ni u mudima

9. Mo Vagner, krvari za dres, pravi borac

10. Mo Vagner, ne ume da završi polaganje na otvoren koš, pravo drvo

11. Da li ova skupina amatera na obje strane smatra da moze da uzme srbiju pff ajde bacajte peškir da vas ne otresu bezveze serbsi

12. ne zajebavaj, ovi dobri i jednni i drugi.

vece nam sanse ako nemci pobede pa se onda mnogo nakurce kao litvanci, ali nisu zajebancija.

ako amerikanci upadnu u finale, da se ne zajebavamo.

13. Haha ne ozb šmo, zasluzuju zlato sada, ja to gledam kao true ljubitelj košarke a ne kroz neke emocije

14. jebote ove heznove droge daju neke proročke sposobnosti po svemu sudeći

https://i.imgflip.com/7yg9lq.jpg

15. uf bre, radije bi da izgubimo od amerikanaca nego od nemaca.

inb4 pocinje da mi se cini da bi nam amerikanci bili laksi protivnik, kolko god to cudno zvucalo.

glorifikovana kanada.

16. Laksi protivnik bi vam bili ameri nema tu sta

17. lakši protivnik bi nam bili nemci nema tu šta

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.