SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. 50:50. Ne znam kako ćemo pod košem protiv njih al aj, videćemo.

2. Sad nam jedino još preostaje da čoukujemo onako kako samo mi umemo, kao protiv slovenije 2017

3. Eeee moja ameriko zemljo wanabi kosarke pa el smo zato ginuli protiv kanade

Msm da je ovo jokicu otislo u prilog ne mora da se stresira tokom finalnog meca

4. Na forumu ljutog čoukovanja

Sumnjam da ce šruder ovako prolaziti kroz srpsku odbranu a i da ce voće da puca trice tako vješto kao danas

5. Budu kao nemci svetski šampioni… košarke

To je travestija to mora se spreči

6. Zajebano sad vs ger jer postoji polupresija da se uzme zlato.
    Protiv amera bi bilo ma ok, vidi se da se iscimali muški do kraja, bogdane praštam ti sve

7. Od svih povoda za smak sveta, nemačko osvajanje mundobasketa je jedan od najbizarnijih

8. Da kompletiraju, evropsko već imaju.

9. хезно
    ponavljam opet amerika neće igrati finale, uzeće treće mesto. ostalo neću da baksooziram

juče

opet ste pokazali kakve ste košarkaške neznalice svi sa foruma

10. Hezno rispektara za obj analizu od pred par strana ceo forum je mislio da lupas gluposti

11. ne seri henzo u magnovenju si napisao to čisto za slučaj da te usere, verovatno ni ne znaš ko je Johannes Thiemann

12. a da ne pričam što ne znaš nijednog domaćeg proizvođača poludisperzije

13. Hezno se ovog puta nije zezn’o

14. Ala će da pršti na evropskom, to sad bukvalno kvalitetnije prvenstvo i od svetskog i od oi

15. Naleteo si na Srbiju gladnu
    Ima kurac u usta da ti dadnu
    Od začina samo Kari

A za nemački cigani
    AVAKARI

16. Pojesce nemci karijev vurst lololololo

Ozb, rasturice nas u finalu :(

17. e jebem te usta šmokljasta baš, bukvalno sam samo jednu stvar predvidio da ne bih izbaksuzirao naše

18. јесте кошарка небитан спорт али волио би да убијемо нацисте исто као амере пре 20ак година молићу се исве снаге

19. Kao pre 20 dina kada je kari vodio

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.