SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. нисам пратио позиве за репку али што не играју калинић марјановић мицић они ми падају на памет као неки добри играчи ајде марјановић је можда пензија од репке али остали?

2. uuuu dobra fora kao konjušar ne postoji

lajk

3. El ima neka lista koga sve nema a obj vredan je pomena, sta je sa bjelicom npr retirded

4. недовић мада и он има 32 33 капирам пензионисан

5. Nedović i Pešić su u kurcu, ne znam što ga je uopšte zvao.

6. Vrv da bi ga otpisao. Xd

7. Ono što neću da se desi, a plašim se.

Da Bogdan po ko zna koji put izgori od želje u finalu i bude očajan.

8. Još me boli ono kad je protiv Litvanije promašio polaganje.

9. Valjda je sad iskusniji, nadam se..

10. fale jokić, micić, nedović, kalinić, lučić, marjanović, teodosić i pokuševski. kad vidiš ova imena, bukvalno ispada da smo i mi otišli sa B reprezentacijom

11. ко је тај дечко покушевски ајде у курац то неки измишљен играч

12. 2.13 visok krilni centar oklahome, sa 8 poena i 5 skokova po meču u NBA. 21 godinu ima

13. аха видех да физички изгледа доста слабашно видим да је био у олимпијакосу и да није играо ал добро ето и за лучића сам заборавио он би сад добро дошао зна тај нацистички менталитет

14. De bre izgleda ko skeleton na spidu

15. хахеахеха

16. čim može s crncima u enbiej ne bi bio loš veruj mi

17. Ma jeste, ko i bobi sta je obj uradio osim sto ima 224 i izgleda ko skakavac jbt konstantno je pogrbljen ne pamtim ga po zakucavanjima

18. kako je Nemanja Bjelica lagano utonuo u zaborav ehh

19. Nije zaboravljen, eno ga vodi Trabzonspor hehe skechh

20. jokic neka ga duva,.smrad.i bolje sto nije dosao.samo bi histerisao i glumeo mudo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.