SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. labokv nezamislivo utemeljen

2. za rep treba srce.kad je igrao mislio sad ce njemu neko da ide uz dlaku, i sta smo uradili nista.on daje sve od sebe samo kad igra za pare

3. osvojili bi evropsko da neko drugi izbacio italiju, ne serite.

italija je pesiceva ahilova tetiva, jer pocetino jos zamlaceniji od njega. zajebano sa njima

4. ja kazem ko ga jebe..umoran..ha ha

5. jebo vas jokic kolektivno po srbiji, nista od ovoga nema veze sa njim. sta i novinari i svi jedu govna jokic ovo jokic ono jbt, nije igrao, nece da se povredjuje i toliko.

ako bude igrao za olimpijadu, i budemo jebali, pusite mu kurac. za sad avramovic je sasvim dobra zamena.

6. 2. Mesto sa jokicem i najjacim timom, protiv nemacke = sranje
    2. Mesto sa ovim timom = carevi, srpska kosarka ima buducnost

7. To i dalje ne umanjuje činjenicu da je peder

8. 1. Mesto sa jokicem i najjacim timom, protiv nemacke > 2. Mesto sa ovim timom = carevi, srpska kosarka ima buducnost

9. Sad se svi polagano peru od jokare i kenjaze po kariju jer jelte finalisti smo boze sacuvaj de mi da smo takve stvari govorili mi smo uvek bili uz repku

Fazon ovaj hedlajn
    https://sportal.blic.rs/kosarka/reprezentacija/kako-je-svetislav-pesic-svima-zapusio-usta/2023090813081975945

10. Bukv ovo sto celt kaze, kmecite o liku toliko bespotrebno niti on daje kakve kisele izjave niti su igraci u fazonu “mozemo bez tebe jebse”, treba da vam bude drago sto cete uzeti medalju bez rizika da vam se najveci igrac povrijedi bespotrebno, sto bi se reklo “i vuk sit i ovce na broju”

11. Čovek za manje od godinu dana odigrao preko 100 utakmica, i te utakmice traju regularno 48 minuta, što znači minimum dva sata sa svim onim reklamnim blokovima i prekidima. 100 utakmica čoveče, leti iz Arizone za Njujork, pa na Floridu, pa sa floride u Boston itd. Luka niti je igrao plejof niti je igrao sve utakmice pošto je bio povredjen, odmarao je baš dosta. Nismo pošteni, ne može onoliko telo to da izdrži. Zglobovi, kolena, tetive...Treba da nose medjeda od 120 kila što trči tamo amo.

12. Igrace nama nas jokara u parizu e to ce biti sket a ne ovo drugorazredno kmecanje

13. Realno da je i došao da igra, bio bi košarkaš sa najviše minuta na terenu u ovoj godini, i to ubedljivo. Niko od Amera nije imao tako dugu sezonu, Kanadjani takodje. Denis Šruder jedino tu negde.

14. Igrace nama nas jokara u parizu

I onda ako ispadnemo u nekom polufinalu bićemo u fazonu bolje da nije ni dolazio...

15. celt i plidu jedini koji kmeče ovde bukv

16. I onda ako ispadnemo u nekom polufinalu bićemo u fazonu bolje da nije ni dolazio...

Da ali to dize endorfin vec par nedelja pre takmicenja uuuu kace jokara jedva cekam nas sta cemo im radimo bate

17. treba da vam bude drago sto cete uzeti medalju bez rizika da vam se najveci igrac povrijedi bespotrebno, sto bi se reklo “i vuk sit i ovce na broju”

Uzeli zlato a nismo kopali lvl smoleman dreams

18. Šta god i kako god, mislim da ćemo ovim saseći sve one ideje o dovodjenju stranaca u represtaciju.