SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Melk kako kod tebe proslo jel bilo najeba u drugoj turi

2. Nije hvala Bogu. Ja u drugoj turi bio na kampovanju :D Da smo došli dan ranije, neko bi def. nastradao.

3. De ste bili na dunavcu

4. Stojaković bojkotovao, Jokara neće, onomad Bobija nisu hteli da puste iz Snantonija, Bogdan povređen itd itd
    Teški dani mog detinjstva avaj

5. Bukv tozla atina 95 > sve ostale medalje

6. Na Savi smo bili, ovde smo godinama. jedno jako lepo i skriveno mesto, ali sad ćemo videti za ubuduće pošto nam je vetar polomio svu hladovinu praktično.

7. https://youtu.be/wPZMebw3D4Y
    Majkuli vam vasu nenormalnu

smells like ukraines shit

8. A jes teo bio srce te nove generacije koju je ivković selektovao, posle đorđević nastavio.

Pre dude smo bili baš u kurcu, on i sale vratili kult.

I onda dodjemo ovde gde smo sad. Možda i uzmemo medalju al ostaje neki gorak ukus.

Isto smo išli sa trećim timom, sale bio selektor, al brate tad birča bio glavni.

Ovo sad nema smisla.

9. Baš su mi ogadili sve a tako sam se nedao.

10. Uzecemo zlato al nije to to, nije tako trebalo biti

11. Сталкep
    Haha medalju

Što je najgore, ja mislim da hoćemo. Kad odemo sa nekim B timom mi napravimo rezultat. Samo da su puni motiva, ipak smo mi košarkaška zemlja.

12. Mada to moglo uz djordjevića, uz ovu senilnu drtinu..

13. Možda pod uslovom da se Kari seti da može da zatraži tajmaut

14. sranje je jer na ovom prvenstvu moze da se iskoristi da se kvalifikuje za olimpijske igre.

inace su kvalifikacije sa 3. timom, i sanse da ne igraju olimpijadu kad bi valjda igrali ove primadone jebo ih.

tako da, nema kurca vise od reprezentacije.

15. vlazni san da ce da se skupi tim pod jokicem, sa jos 4-5 nba igraca se nece desiti.

pesic bi mogo da pozove pantera sad, citam ima drzavljanstvo, a dovoljno dugo tu moda ne bi cak ni morao na engleskom da mu prica na tajmautu.

16. ustvari sto kaze zapata, poslao bi delegaciju u ameriku, i celom B tieru igraca tamo, sto odlicni al ipak nedovoljno dobri da zavrse u USA cak i na ovom svetskom, svim tajler heroima, aron gordonima, vil bartonima i slicno bi iso i nudio "os pasos, ne mora igras ako neces, al da imas"

i subvencije, naravno, ako igraju. dobre parcele po divcibarama.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.