потпуно га разумем што би игро за србију пази е СРБИЈА хахахахахах најбеднија држава на кугли земаљској
тако синееее одбијај пишај по савезу ко их јебе
нису ни играчи више блесави у том смислу да играју у најјачим лигама 100 утакмица сезонски и сад требају на лето да се цимају за репку, кад већ могу да бирају прескочиће репрезентативне обавезе и отићи на летовање у кенију паметни
Dosao bi joker da ima gde da dodje bukv ovaj selektor i tim no rspct nece se blati covek. Kao da se njemu ne igra. Konacno pamet prevladava u srpskom sportu
Jbg igrači sad svi imaju net, telefone, tehnologije...Odu posle ispadanja na svetskom na portale, vide ljude kako ih zalivaju najgorim mogućim govnima i pomisle - čekaj bre, koji će meni ovo kurac u životu, voliš me samo kad ti donesem neku medalju. Onaj ispraćaj na aerodromu je meni malo bio krindž, al ok razumem, vole ljudi. Al budi čovek jebemumater, dočekaj ih i kad se vrate kao peti. C, ne pada nikom na pamet.
Jbt strefilo nas najgore nevreme u poslednjih tipa 50 godina, momak poginuo, šteta neverovatna...Ljudi kmeče jer Jokić neće igra na mundobasketu. To je narod koji zaslužuje jedino da stradava i pati.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Bogdan Bogdanović kapiten.
Čoveku spomenik da se digne.
потпуно га разумем што би игро за србију пази е СРБИЈА хахахахахах најбеднија држава на кугли земаљској
тако синееее одбијај пишај по савезу ко их јебе
Ne treba siliti u životu, Mirotić, Jokić... ko hoce hoce jbg. Kao sto mene niko ne moze da natera da gledam jebeni Denver lolo, jes cu gledam Denver.
mvp mvp mvp
Jbt ako je ovde kmecanje ovaj lvl mogu mislim kako je na raznoraznim b92 i sportalima
Jokara, nikada te nismo ni trebali
Можда се плаши неуспеха, није му то Денвер.
Kolko vidim nije samo jokic bego cela prva petorka nece igra, sto povredjeno sto uvredjeno
Bukv to. Nije igrac za repku, prosli put se videlo.
Sve se svodi na ali mi imamo jokaru bicemo prvi sig.
па добро шта неће ни америкама да играју ове звезде колико знам јел тако???
Bukv to drugorazredno takmicenje nije za superstarove
Dončić će da igra jebiga dečko voli da se igra košarke voli svoju otadžbinu tu je da pripomogne da učini
нису ни играчи више блесави у том смислу да играју у најјачим лигама 100 утакмица сезонски и сад требају на лето да се цимају за репку, кад већ могу да бирају прескочиће репрезентативне обавезе и отићи на летовање у кенију паметни
Ma kakav doncic zavrsio 2 meseca pre jokare bukv
Dosao bi joker da ima gde da dodje bukv ovaj selektor i tim no rspct nece se blati covek. Kao da se njemu ne igra. Konacno pamet prevladava u srpskom sportu
Jbg igrači sad svi imaju net, telefone, tehnologije...Odu posle ispadanja na svetskom na portale, vide ljude kako ih zalivaju najgorim mogućim govnima i pomisle - čekaj bre, koji će meni ovo kurac u životu, voliš me samo kad ti donesem neku medalju. Onaj ispraćaj na aerodromu je meni malo bio krindž, al ok razumem, vole ljudi. Al budi čovek jebemumater, dočekaj ih i kad se vrate kao peti. C, ne pada nikom na pamet.
+1
jajarstvo prevladalo jbg
Da to napises pre fazon 20+ dina sve ok. Danas ta spika vise ne pije vodu.
Vitestvo u basketu je umrlo fazon 97e
Jbt strefilo nas najgore nevreme u poslednjih tipa 50 godina, momak poginuo, šteta neverovatna...Ljudi kmeče jer Jokić neće igra na mundobasketu. To je narod koji zaslužuje jedino da stradava i pati.
Mislim da je divac preteca te spike kao ne mogu igram duga je bila sezona samo nas boleo k jer smo imali rebracu i bodirogu