Prijava

Jbt kila parizera 270din vrv za kerove i macke nema ispod 600-700 statie briga za coveka

Судије су мало засрале али не довољно да се толико утиче на меч, више смо ми у трећој четвртини засрали у нападу и још смо се на крају меча примакли на 77:79 али јбг, Немци добро затворили Милутинова и не мо'ш онда толико изнутра нападати, а Милутинов и његових 10-15 поена итекако значе, у сваком случају капа доле и наклон за наступ на светском, а и нека ми се и Загклис са ФИБА-ом и Бодирога са Евролигом напасу више курца са тим сукобом, ваљда су ови преузели Евролигу од Бартомеуа да се тај сукоб заврши и реши а не да се играју јебени квалификациони прозори (које је Бора Станковић укинуо пред крај мандата управо јер је све више играча ишло у НБА) јер ФИБА не жели да плаћа осигурања за НБА играче и да на светска, европска и олимпијска долазе трећеразредне судије....

Guduriću žao mi je što si moj, a ne reprezentativac nekog mog neprijatelja

ko je tebe poznavao, ni pakao mu neće teško pasti

И шта је ово, идеална петорка и пет бековских позиција у петорци и не може Дончић нити било ко ко није макар у полуфиналу бити у њој, тури онда и Марканена и Хокинсона исто у прву петорку....

Смол бол није фол

U pravu je Dipper da su sudije grešile ali i da nisu uticale na rezultat.
Nemci su pobedili jer su jednostavno bolje igrali. Imali su plan kako da nas dobiju i to su sproveli. Nas su u prvom poluvremenu držale u igri one lude trojke od table i plus Jovićeva kad mu se lopta vratila u koš. To je 9 poena kao posledica sreće.

Na taktičkom planu su nas nadigrali i onda takve utakmice možeš da dobiješ samo na individualni kvalitet pojedinaca. Nažalost, nama je juče falio makar još jedan raspoloženi pojedinac pored Avramovića.
Da li bi bilo drugačije da se Dobrić nije povredio, da Bogdan nije bio bolestan pre utakmice i da Milutinov nije igrao pod injekcijama - verovatno bi.

Na kraju se i njima malo stegla ruka (osim Šruderu) pa su nam se ponudili, ali Gudurić nije iskoristio priliku da postane heroj nacije već je uradio ono što najbolje radi kad su prelomni momenti u pitanju.

Sve u svemu, što bi rekli naši eminentni novinari - srebro sija kao zlato.

U trećoj smo gurali lopte na Milutinova, da pokrenemo taj napad pod košem, da ga razigramo nekako, i nije uspelo nažalost, prejaki su ovi tu. Zato su napadi izgledali onako loše. + nismo dobili bar dva faula i + je Šroda dobio ona tri slobodnjaka, i to je uticalo itekako. Jbg Bogdana su odlično čuvali, a ne moš očekivati od Davidovca, Marinkovića, Petruševa ili malog Jovića koji ima 20 godina i igra prvi pravi turnir, da ešavaju finale svetskog. Ne možeš baš ni od gudurića. Šta da radimo, ne možeš nikoga kriviti što nije Mamba Brajant, jednostavno, nisu ljudi taj kalibar.

Što se resto utakmice tiče bili smo sjajni. Obst se nije video. Kenjale su i njih one trojke sa 8 metara, da se ne lažemo. Šruda je svetska klasa jbg, Franc Vagner takodje, i tu su nas i dobili. Švabe daleko jači tim od ovog našeg kako god da okreneš, nema za čim da žalimo.

Sem za tim da je fiba odredila Meksikanca i Portorikanca da sude finale, jebem li im mamu po sred pičke ja.

Melk be like: reci mi nacionalnost sudija i ja ti kazem ishod utakmice

@celt
Dobar mim. Šta ću kad volim da citiram besmislene fraze naših novinarskih perjanica.

@melk
Sudije su takve kakve su.
Nemce su direktno oštetili za dva poena, a nameran faul koji je trebao da ide u našu korist su gledali iz potpuno pogrešnog ugla što je već šmoklja negde spomenuo.
Avramović jeste faulirao Šrudera prilikom onog šuta za tri, ali je njega ovaj posle u skoku udario nogama pod rebra. Šta se tu i kako gleda - ne znam pravila, a nisu znali ni komentatori baš najbolje da objasne. Da li je moglo da se svira tri slobodna za Šrudera a posle da mu se dodeli nesportska i da mi bacamo dva bacanja - ne znam.
Ostalo su bile sitne greške na koje smo navikli kad sude FIBA sudije.

daj bre, pogubili su utakmicu vec nakon 5 min i do kraja nisu uspeli da uvedu neki kriterijum da se naviknu igraci nego su gresku za greskom pokusavali da kompenzuju novom greskom. igrac mu drekne ovaj se usere, posle svira nepostojeci faul da ispravi gresku, cirkus jebeni od sudjenja.

celo prvenstvo je tako.

zalio sam se na sudije i kad smo pobedjivali. lakse se zaboravi, al na pola svake utakmice mi bilo, jbt, ovo je blagi uzas, nadam se samo da ce oni tamo vise da se iznerviraju.

i jeste bilo tako protiv kanade npr.

Sudjenje je bilo ocajno ali i da je bilo najbolje na svetu nemci bi pobedili

Cnut the Great, 1031 n.e

Srbi morate prestate da krivca za svoje poraze stalno trazite u nekom drugom.

Shang Yang 350 p.n. e

Manije u tome stvar Buldž (čista banana na Šruderu bila btv, i pre tog šuta nogom), što reče Celt, pogubili su se nakon pet minuta bukvalno, što je bilo očigledno i tebi i meni, a kamoli momcima tamo na terenu. I treba da nastaviš da igraš 35 minuta u atmosveri da su sudije loše i da mogu da zaseru. Nervoza jbg, a nervoza nije dobra. Ne može bre da se desi da imaš loše sudije u finalu bilo čega, naprosto, sudjenje, uslovi u dvorani, obruči, parket...Mora sve da bude na najvišem nivou i kraj priče. To se podrazumeva. Ne mogu bre Filipini da organizuju SP u košarci, pa Pakjao im sagradio prvu normalnu bolnicu pre par godina lol. Ovo sa Borišom i bubregom je jako škakljivo, pitaj Boga šta se tu dogadjalo i da li je ostao bez bubrega bezveze usled nestručnosti ili ko zna već čega. Fiba se jako pogubila sa kvalifikacijama, prozorima, sudijama (odavno)...Gledamo bre Sudan i Dominikanu umesto Argentine, Turske, Rusije, pa zašto ne i Hrvatske, imaju svakako kvalitetnije igrače od ovih nemača pojma.

Može lok da, rezime, ako ćemo realno

- ukenjalo nas jako, prvo sa prelakom grupom, posle sa desetkovanom Litvanijom i dalje neiskusnom (mada jakom) Kanadom. Izbegli smo kojekakve Francuze, Špance, Amere, Nemce do finala, Australiju itd. Nije da smo se prošetali do finala, ali relativno lako bilo.

- Srebro na SP sa ovim timom je za u dupe da se šutamo, i levom i desnom.

- Pešić pokazao da ipak nije toliki lajabiliti, vodio ekipu odlično i protiv Litvanije i protiv Kanade, čak i protiv realno jače Nemačke.

- Bogdan pokazao da ume da vodi ekipu, čoukuje, i vrati se posle čoukovanja. Avramović pokazao da je sila, Jović odigrao prvo jače takmičenje u životu, Milutinov bio predobar, možemo da se oslonimo na njega. Sve u svemu jako dobar turnir.

Realan rezime, melk.
Posebno cenim što nisi nikog opljuvao.