Prijava

Fiba se jako pogubila sa kvalifikacijama, prozorima, sudijama (odavno)...Gledamo bre Sudan i Dominikanu umesto Argentine, Turske, Rusije, pa zašto ne i Hrvatske, imaju svakako kvalitetnije igrače od ovih nemača pojma.

fiba se utripovala da je fifa, ima jedno 15 god. 20ak. utripovala da vodi sport sto se ceo svet lozi a ne sport koji je globalno manje popularan od kriketa. ok, znaju svi za NBA, al niko ziv ne igra, ko hokej.

pa i da nije svega toga, umislili da imaju celu mafiju i potplacene vlade i lige i televizije i domare i redare na svakom stadionu na svetu ko fifa, iako im pred nosom dve organizacije koje su u svakom smislu mocnije od njih, sto finansijski sto uticajem.

pa ce se igra fife koja brani superligu, pri cemu fifa na prvu ideju da neko oce sam izasla sa artiljerijom pokajte se sad inace svako ko pipne tu superligu moze da zaboravi na fudbal, potkovani svim ovim sto pricam, a fiba izasla sa istim ultimatumom a od aduta imaju prst u dupe.

da ne bude da je sve srpsko lose, sve to je otislo u kurac od kad dosli drugi a ne nasi da vode taj cirkus. umeli smo mi to, da nije milutinovica evropa bi i dalje bacala loptu odozdo slobodna, ostalo bi mi i litvanci ko sto i bilo, a ne da osvajaju nemci i spanci.

fiba je retardirani mladji brat fife.

bora stankovic, jebo me milutinovic

fiba: ajmo da napravimo da svi moraju da igraju kvalifikacije u sred NBA i evrolige, to ce da im pokaze. hohoho, kako ce da pate sad kad narod krene da pljuje po NBA, jer reprezentacije igraju sa amaterskim timom, pred amaterskim sudijama, znas kako ce da se popularise kosarka, kad prodje iran na svecko. svi ce videti kako smo opasno.

svi: fiba, duvaj kurac retardu.

ne znam kad ce neminovno doci dan, a doci ce, kad ce da sedne bodiroga, bertomeu, ko god i silver i organizuju "svetsku ligu" "svetski kup" "svetski pehar" ili tako nesto i konacno se poseru po fibi i oteraju je u kurac, kad organizuje prvenstvo koje osvoje filipini u finalu protiv svajcarske, da batale vise sa ovim i postanu najzad organizacija koja podrzava najjacu kosarku a ne ova multi-kulti fifa sranja "kosarka nas zblizava i resava sve ratove i probleme" sa popularisanjem sporta za koji ti treba skola da naucis da uradis dvokorak na mestima gde kosarkaski treneri nikad nisu igrali kosarku.

Da li je moglo da se svira tri slobodna za Šrudera a posle da mu se dodeli nesportska i da mi bacamo dva bacanja - ne znam.

Pa naravno da je moglo, svaki laik kome je kvocijent inteligencije iznad sobne temperature može sam da zaključi da je to logičan sled događaja. Samo ne mogu fibine sudije jer stresno jebiga bre šta kao postoje neka pravila koje oni treba da znaju, manite se bre. Iskreno ja ne bih ni svirao faul Aleksi za to ali pristrasan sam jbg, postoji elemenata ali u 90% slučajeva se to ne svira. Nismo ih dovoljno vatali na flopovanje kod blokova, na ovom prvenstvu su svirali i šta treba i šta ne treba samo ako legneš posle bloka, ali jebiga.
That's just the way she goes.

Na prvenstvu je bilo prosto, jauknes i sednes na parket = faul za tebe.

Nije mi jasno sto nisu svi silovali to. Kad je vec tako, popisaj se po svemu ko ga jebe.

Ustvari i jesu, sta serem, nisu ni oni glupi.

Al onda je bilo posto su prvo jedni zasrali sa tim onda drugi nisu svirali i sto treba.

Jebote, kad numes da sudis nikako ne mozes da pobedis majke mu ga. Hteo svetsko da sudis, a sad te prozivaju tu, ne umes.

Falio samo toni braders da bude tu glavni delegat.

Ušli smo u zonu ljutog koupovanja, saću se pridružim nije ni moja keva ćelava

Mekane indijanske glavice koje ni glavicu kupusa nisu u kontejner ubacile a kamoli koša videle, serem im se u sve od inka do asteka

Znači sudije finala mundobasketa pripadaju zajednicama koje od nacionalnih sportova imaju kasapljenje ljudi mačetom na proplancima jukatana, gutanje kurtona filovanih koksom, provlačenje jezika kroz grkljan i šašoljenje američkog čmara, da im nije došo evropljanin (i to cigan španac) da ih emancipuje, i dan danas bi poslednji sferični objekat u njihovom kolektivnom iskustvu ostao onaj meteor što je spičio dinosauruse u meksiko

O mutavim filipincima i ostalim šuhvelijama iz organizacije bolje ne trošiti reči

fibu ja mrzim jos odavno, sile se a nemaju kurca.

jedino sto imaju cime ucenjuju sve ostale je da zgade reprezentativnu kosarku svima, i iskreno se nadam, za dobrobit sporta, da ce neko da im oduzme i to i da ih otera u svajcarsku vukojebinu da vode amatersku kosarku, odakle su i dosli, jer su se mnogo nakurcili da su fifa i misle da ce da im prodje to mafijasenje, nakon sto smo im mi, rusi i amerikanci razvili sport jebeni kolonisti.

Hahah odlican hejt, podrzavam. Stop romantizovanju indijanaca

čujte srpski dobrovoljci bando četnici
stići će vas Quetzalcoatl i u srbiji

Jao jadničkovi iskompleksirali se :(((

Pa reko im onaj atleticar “world champion of WHAT?” i poklopilo se s ovim da su ispali pa mora nekako da se opravda

Mišljenje je kao i guzica, svako ga ima XD

mišljenje da će i lebron da ga duva ha ha

Vec vidim kako ce svi hteti da igraju za repku sl godine sve sa polomljenim rukama nece niko nikoga morati ubedjivati i sl

Olimpijske igre eeeej pa idemo a ovi momci sto su izborili plasman ima vremena za njih

Eeee moj borisa

Vucko obeco 200k ojra za zlato u pajsad parizeru