SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Kakav Beslać be brapoo šta je ovo

2. Avramović, Beslać, Bogdanović, Davidovac, Dobrić, Gudurić, Jaramaz, N. Jović, S. Jović, Marinković, Milutinov, Nedović, Petrušev, Pokuševski, Radanov, Ristić, Smailagić, Simanić, Topić, Trifunović

3. BESLAĆ HAHAHA tjt ne prolazimo grupu

4. De ima kupiti dres Beslaća, potražnja je velika?

5. Koja je ovde prva petorka?

6. Mislim, Beslać i ostala četiri?

7. Mada ko ga jebe, ima ovih što hoće da se dokazuju. Poku, Smjali, Petrušev, Topić, Jović, Dobrić, Jaramaz.

Uz Bogdana, Nedovića, Davidovca, Milutinova..nije to tako loše kao što izgleda.

8. Od ovih 20 imena treba da otpadnu 8, senilko je već dao neke komentare kako su Jaramaz i Pokuševski "u povredi", znači njih neće biti, otkazaće i Beslać jer jebiga treba da se sprema za draft 2024. projektuju ga kao 0. pik, i ostalih 5 koji neće ići biće verovatno Topić, Trifunović, Dobrić, Ristić i embiej Jović jer realno zašto bi se cimao.

9. Beslac bogotac kuridza moze odmori zasluzena penzija

10. Беслаћ је Куриџа за наредних 10+ година не знам шта није јасно

11. I sad ce neko da mi kaze da je prirodno da pored svih ovih imena stoji prezime jokic. Okej

12. Beslac - jokara tandem to necemo gledati 2023. braco kmeeeeeeee basket umroooo

13. A zašto je ćopavi vasa micić otkazao poslušnost, zna li se?

14. Da se "fokusira na pripreme sa novim timom i pripremi za novi izazov u karijeri"

15. Simanic Бориша?

16. Ponašamo se ko da Jokić, Bogdanović, Micić itd. nemaju neku vajber grupu na kojoj većaju šta i kako.

17. Nije isključeno da su na vukajliji isto, pa vide ove kritike

18. hahhahah da kao Durantula što ima milion burner naloga na twiteru i reditu konjušar je među nama ovde

19. Ne stvarno nerealni smo. Imamo situacije da Jokića u toj represtaciji stavljaju na kojekakve bizarne pozicije, ne znaju sa njim na terenu da organizuju igru, Djordjević se pojavljuje sa komentarima kako bi jedino Bogdanović mogao da prodje u njihovoj generaciji, Danilović, na dan kada ovaj uzima NBA prsten, kenja kako Jokić nije medju najboljim evropskim košarkašima itd. + narod koji se ispišavao po njemu nakon "debakla u Kini". Nemamo mi bre pojma kako stoje stvari u tom savezu i oko njega, tamo je nemalo ljudi čiji ego je velik ko planina, bez nkog velikog razloga. Da smo normalni taj Jokić bi birao i tim i selektora i stručni štab, al jbg.

20. I sad ce neko da mi kaze da je prirodno da pored svih ovih imena stoji prezime jokic. Okej

misliš onaj jokić koji je za denver igrao sa neverovatnim imenima kao što su huančo hernangomez i bol bol? onaj što nije nikad u svojoj karijeri imao saigrača koji je u tom trenutku bio all-star ili all-nba? ne seri bre, jokić može da povede taman sastav KK Vojvodine i da napravi neki rezultat, nego što kažu ovi ostali dobri ljudi, ne dadoše mu. htjeo je letjeti krila mu slomili

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.