SVETSKO PRVENSTVO U KOŠARCI 2023

1. Jbg nije znao da ce beslac biti opcija sad se preispituje.

2. - Djordjevićevi komentari
    - Danilovićevi komentari
    - Onakvo isterivanje Tea iz represtacije. Da se razumemo, Teo je trebao sam da ode, ali ne ponašaš se tako prema kapitenu koji ti je doneo tri medalje, mora da se oprosti ko čovek. Mislim da je sve to jako uticalo. Realno, domaća košarka, savez, selektor...Ništa ne deluje dobro. Čak Miško Ražnatović deluje pre kao nekakav ciganski ujak Darka Pančeva nego kao ozbiljan čovek. Jedino što valja su sami igrači, nikad nismo stajali bolje u svetu igrački. Imamo najboljeg košarkaša na svetu, Bogdan je dobar i dalje, Vasa je odličan, klinci obećavaju. Ali neće da imaju posla oko saveza i represtacije, očigledno.

3. Precenjen taj stav da jokara moze solo, bas bukv trabunjanje.
    Jbt aj motivisi planet mvpija da jos malo da sve od sebe da bi random smole/henzo imao smisao zivota krajem avgusta.

4. Bukv ako jokara sad cita ovo tebra odmori zasluzio si ne slusaj hotule spremaj se za novi prsten zajebi balkansku malogradjanstinu

5. melkijades
    Djordjević se pojavljuje sa komentarima kako bi jedino Bogdanović mogao da prodje u njihovoj generaciji

И Ђорђевић и Даниловић.... Нешто на фазон - Јао нису лоши ови Дончић и Јокић, али само би Богдан могао да игра са нама....

6. avangarda ne kapirate vi to krezave limenke

7. Оно, мање-више због оволиког одуговлачења очекиван отказ. Објективно и даље имамо пристојан тим, оне звери од репрезентација су махом у другом делу жреба тако да нам шишти курац до четвртфинала, још је додатно до јаја што Литанвцима не игра Сабонис а Грци можда иду без Јаниса....

8. Pa bukv tako nesto, sto kaze tilmara icemo do medalje sig al zgadili ste nam pricu

9. Па и нису, макар не мени јбг, разумљиво је да ће ти доћи до засићености нарочито ако нешто нарочито ни не волиш кошарку и тренирање генерално.... Ни Швајцарци нису кукали што им Федерер 10 година није играо Дејвис Куп осим оне рунде за допуну - ко хоће да игра нека игра, ко неће не мора и то је то, јесте било би до јаја да смо отишли у најјачем саставу али јбг....

10. jeste caro ja sam baš nabrijan na ovo prvenstvo što bi rekli komše, to mi je najbitnije u životu trenutno, šta kenjaš ostavio sam tri poruke na ovoj temi

nikad nismo stajali bolje u svetu igrački

pretera ga sad malo

11. Jbt zato sam napisao random smole/henzo misleci na trenutnu situaciju, posebno za smoklju se vidi da ga boli kurac vec 45 postova teska ladovina

12. Realno je pizda ispao Jokic

13. Каки курац савез, домаћа лига не постоји, буквално. Треба ту једна мотка

14. konjušar nakon što odjebo reprezentaciju: https://streamable.com/o7u1f9

15. Evo nece ni Rubio da igra za Čpaniju, kaže treba da se pobrine o mentalnom zdravlju

16. znači jokić je na nivou pirinejskog ciganina

17. Pliduuu
    Evo nece ni Rubio da igra za Čpaniju, kaže treba da se pobrine o mentalnom zdravlju

To nije za zajebanciju.