Doprinesimo prosperitetu contenta stranice Ženska Posla

1. Ja sam jednom toliko isprebijao jednu da joj cela jedna strana dupeta i noge bila poptpuno crvena i plavkasta i na kraju joj udario toliku samarcinu da sam mislio da ce joj ispasti oko u toku seksa sa svim klasicnim davljnjem i vucenjem za kosu, i sve je to ona trazila a meni je sve to bilo mnogo cudno, i znate sta je rekla na kraju kad sam je isprecao kuci: Ovog puta se me bas odusevio, sva srecna ahahaha Ja sam u stvari bio istrumiran posle svega... Lude su bre zene, ljudi nemate pojma koliko su lude, sve su lude na neki nacin ili mozda ja nalazim samo na lude, ko zna vise, ni Bog.

2. AvvI
    A životinja me prvo i osnovno nikada ne bi doživela ni kao emocionalni ni kao seksualni plen.

Guglaj horny donkey

3. Caro, knjiga se zove Antiklimaks-Vasilije Glomazic. O propalom piscu koji radi kao vodič turisticki. Citljivo skroz.

4. Antiklimaks ne daje konačan odgovor na večno pitanje o odvojenosti autora i dela, ali želi da zagolica strukturom. Kroz elemente, motive, sleng i simbolizam, koji u najširem smislu čine put nastanka jednog romana, Slobodan Karl istovremeno govori i o svom životu. Antiklimaks je priča o prosečnosti, želji za impresioniranjem, sujeti, narcisizmu, ludilu, usamljenosti i samoironičnosti. Istovremeno, Antiklimaks je i pripitomljavanje svega navedenog. Antiklimaks je priča o slučajnosti i sreći koju će uspešni i ostvareni retko pomenuti.

5. "Змиоговно" - Цара, цирка 2010.

6. Žena je žena, a drug je drug

7. Zena je zeni dr vuk

8. Piše da je drvukov duplak banovan, ali na profilu FontanaZelja nema bana. Koji kurac?

9. Ne znam, al znam da Vukov profil treba da se obrise, jer

Dolazak sa novih duplih - dezintegracija profila

10. Otrglo se kontroli, nemoguće je više zaustaviti Dr Vuka..

ITS OVER 9000!!!!!

11. AvvI
    A životinja me prvo i osnovno nikada ne bi doživela ni kao emocionalni ni kao seksualni plen.
    Guglaj horny donkey

lololololo

Caro, knjiga se zove Antiklimaks-Vasilije Glomazic. O propalom piscu koji radi kao vodič turisticki. Citljivo skroz.

Nice for blackhole, congrats.

12. L@ki
    "Змиоговно" - Цара, цирка 2010

Kakva su to vremena interneta bila, sam top. Ovim mladima sad to da prepricavas samo bi cuo kmecanje

13. Ispravljeno, kameni, malo sam ispizdeo pa sam maxovao dužinu bana, hehe.

14. Inače, Vukov nalog će biti dezintegirsan kako je i obecano. Prof stoji iza svojih reči.

Autorka Avvi banovana 7 dana. Cepajte dalje.

15. Najs, jos Irelevanta rijesi i povlacimo svako "pusi ga profe" ikada napisano

16. Uuuu dezintegracija naloga. El iko dosad doziveo taku sudbinu kletu ovde ovo je hc

17. Najs, jos Irelevanta rijesi i povlacimo svako "pusi ga profe" ikada napisano

I odban za zozoa kad smo kod muzickih

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.