Ja se unapred izvinjavam Mylyci na tehničkim problemima, pre samo par strana bilo je šovinizam galore ali eto vraćamo se redovnom planu i programu kroz 32 skičanja, 14 kmečanja i 5 ničim izazvanih šizo cepanja (ETA subject to change)
E al jbt pre fazon 20+ dina i manje bilo bukv pravilo ne svadjaj se nikad sa zenom (ako si pravo musko nisi neki fegi ofc).
Iz dva razloga, prvi razlog bio ofc da ces biti porazen kako god okrenes, drugi razlog bio blam jebeni svadjas se za zenom neeeee, sig neces biti pozvan na mali fudbal, kafanu ili basket.
Bukv svadjas se zenskom osobom ekipa te gleda ko tarda.
Ovde trenutno imamo dijametralu lvl hoti prst u guzu
Ja se unapred izvinjavam Mylyci na tehničkim problemima, pre samo par strana bilo je šovinizam galore ali eto vraćamo se redovnom planu i programu kroz 32 skičanja, 14 kmečanja i 5 ničim izazvanih šizo cepanja (ETA subject to change)
Samo se ti izvinjavaj. Niko neće biti pošteđen ćitapa!
Marš u kuhinju
Neko reče da ste vi bolji ku(r)vari. Slažem se. U svemu ste bolji. I zato ćitap!
Avvlejm
Ma Jebač me rasturio, ne mogu da se saberem...
Evo vidiš, opet to radiš… kažem ti, legitimno je da dođeš da se napušavaš ali nemoj da kukaš kad ti neko odgovori
U duhu teme, ovo je klasično žensko ponašanje, udari prva šamar pa dobije nazad i onda kuku majko, Mylyce primi k znanju
Mylica javila da nece doci na temu kmeeeee
Rspct za jebaca bukv od onog ranije stava pa sada kako lepo kaze seki avii, jbg i ja sam ti avii isto rekao u sustini ranije.
Odnosno nema kmecanja vise na ovom svetom mestu, samo hard attack no regret no kmeeeeee
Tako je
Indusi banuju hotule lolo na smeni.
Leglo kurvi u komentarima na svim klipovima ovog lole
https://www.instagram.com/reel/Cu2cajCt3b8/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Ma ja ne kuvam došla sam samo da gledam i drkam he he
Ko kuka, ja relana. Jbt hahaha šta god da uradim neće valjati, to je
Ne kukanje, nego kmecanje seko lolo
Slažem se sa svakim slovom!
Ne kmečim sekino lololo
ja ga bukvalno hvalim što je odradio respektabilno moj samoopis
E al jbt pre fazon 20+ dina i manje bilo bukv pravilo ne svadjaj se nikad sa zenom (ako si pravo musko nisi neki fegi ofc).
Iz dva razloga, prvi razlog bio ofc da ces biti porazen kako god okrenes, drugi razlog bio blam jebeni svadjas se za zenom neeeee, sig neces biti pozvan na mali fudbal, kafanu ili basket.
Bukv svadjas se zenskom osobom ekipa te gleda ko tarda.
Ovde trenutno imamo dijametralu lvl hoti prst u guzu
У праву си Царо, треба то тући ко некад.