Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Drzava da obezbedi dobre picke za jebanje
pa fino, neka ode gospoda kolektivno na kosovo i napumpa sve redom. za dvadesetak godina i obnovljena populacija i vraćamo isto to područje zakonitim vlasnicima.
jedino što će se možda dodati malo šiptarske (što uključuje kozje i konjske) krvi u genski fond, ali to će se isprati za nekoliko generacija.
Ma dajte bre budite pametni, decu dovoditi na ovaj svet u ovaj haos i to mi najnestabilniji procenat populacije.
Dočekasmo da se i nama napokon dešava tranzicija, influks uglješa nikad veći nego u poslednje tri godine, a njihova će deca učiti srpski jezik i privređivati srpskim firmama. To smo valjda i zaslužili jelte
Haneef Ivanović
Jaspreet Vasić
Milan Kumar
Svetozar Sharma
Škola par ekselans
Džordžflojd Mandušić i Hakim Obilić
Belci, izgleda, najgluplja rasa ipak…
Tako ispade
od kako belci moraju da rade ko crnci, sve krenulo nizbrdo.
Xu Hao Stangačilović
kao jer vlasi kapirate
Mijenjaju se vremena i ono što smo gledali u Njemačkoj i Švedskoj polako postaje i naša realnost.
Da li je to dobro? Pa želim vjerovati da jeste. Ali mislim da povratak na staro više neće biti moguć.
Standard visok, hvala ti AV, dingospowe.
O tome kako je feminizam zaustavio baby boom:
https://www.aporiamagazine.com/p/the-baby-boom
S tim da u tom tekstu ima i vrlo kretenskih stvari i zaključak im je takođe prilično kretenski.
Onaj dio "what is to be done", sve grđe od grđeg.