Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
A sto je pobesneo i iznapadao me to dodatno na to sto sam izneo, vrv bi obrisao sad taj post, ako nije obrisan u medjuvremenu
edit: a jos sam se kulturiska i izvinio
Višak pene ima na temi
Ne seri bre caro bukvalno kazemo da nigde nisam reko nego da tumacis pogresno, na sta ti dodjes i protumacis pogresno to.
Pa jel si toliki retard jbt?
To je zato sto se primas na njegov (vrlo los) trol i provokacije
Zajebavas me sad jel da, nisi for ril tolko retardiran?
Trebali ste lock ovu temu posle mojeg izjašnjavanja da ne kazem KOBJAŠNJAVANJA
xd
ma ne celt, ne troluje, ne zeli da izazove reakciju svakim postom, no way
Aj nek nadje neko post pa nek sudimo objektivno.
Vidi ako kazes da nisi to mislio rispekt prihvatam naravno. Ali kontekst je definitivno bio kao sto sam gore citirao.
Bukv milijarda-ljudi-planeta-previse
To mi ostalo u secanju nista vise, opet ponavljam ne optuzujem te da si ubio coveka
https://www.youtube.com/watch?v=kiVVzxoPTtg&ab_channel=MichaelBrown
Opet lozacima porucujem da se napuse mog legendarnog forumaskog kurca
Evo ludog psihijatra, čujmo šta on ima da kaže na ovu temu
caro nemoj psovati i gloziti se, realno ali bukv nema 2 dana kako si istripovao da je mujo nesto rekao vezano za pricu defke/forum pa je covek bio u fazonu waaat nisam to rekao, moguce da prosto tako istripujes i nehotice istrolujes sam sebe, desava se sta sad
bukv zonfic neka lobotomija lagana da padne i smole da kopa dok ne nadje poraz nije opcija
ludi psihijatar i lihvar - njihovi postovi su da se zamislis
Skauz ne kenjaj, mujo se javio u kontekstu sta opet nesto ja se spominjem, a spomeuo sam ga u kontekstu da je forum: forum to smo mi nas dvaes aj ne seri
I ovaj kuraczagranje bukv izvuko ovaj celtov post inace prica bi stala
Moze planeta da izdrzi 11 milijarde ljudi lagano do toliko ce da i ide i tu ce i stati zbog mnogo razlicith raloga a glavni je jer ljudi jos uvek umiru od starosti...
Nisam znao da je celt ovako receptivan prijemnik, takoreći primarius
ovaj cara je debil jebes mi sve
Da se ja pitam isao bi do 250 milijarde, zeleni kao i uvek mogu da ga samo puse i da grle drvece.... ako treba ima da mutiramo svi od zagadjenja i svojih fekalija kao i oni ali prezivecemo sranja usput zajedno.
Pshijatre, ti si zaista napisao ovakav post i zatim kliknuo na opciju posalji
E celte aj stavimo tacku na to, bukv rekao sam sta sam imao, ako sam fejlovao ne znam sta se iscudjavas tu dve tri stranice, ako nije bilo tako evo saljem izvinjenje jbt