Demografska obnova

1. jer ja imam zatvoreni um i mnogo verujem mejnstrimu, a ti imas otvoren pa automatski odbijas sve sto ti se ne uklapa u tvoju pricu i vidjenje sveta, i po automatizmu pisas uz vetar bez da se zapitas kad i zasto je to potrebno jer to je kako izgleda otvoreni um po vama paranoicima, ne veruj nicemu sto ti kazu i budi ubedjen da te lazu. to je otvoreni um.

2. ne veruj nicemu sto ti kazu i budi ubedjen da te lazu. to je otvoreni um

pa kad lazu na sve strane mejmuni jbg

3. Fali Riha na forumu

4. za razliku od tebe ja sam za povecanje broja ljudi

odaklo ti ovo da sam ja protiv rasta broja dece i ljudi ovo je ozbiljno upiranje prstom bez osnova

5. ma znam da nisi, al predlazes neke metode koje su suprotne tom sto pricas.

u "skladu sa prirodom" odavno ne mozemo mi da zivimo ovoliko na zemlji. leci se molitvom, jedi samo lokalno, i dobar deo ljudi ce pomreti od gladi i bolesti.

6. nije celt pominjao nešto tipa zlatna milijarda vrh teorija veliki sam fan i gejc je legenda, al negde jeste reko nešto u fazonu da je planeta generalno prenaseljena i da bi jedna milijarda bila optimalna populacija za nju, valjda je to bilo nešto u kontekstu globalnog zagrevanja i kravljeg prđenja metana i da prosečni kinez sve bolje živi pa neće više da vozi biciklo nego oće auto itd. siguran sam nekih 43% da je to on

https://media.tenor.com/ZT28EZnoYEwAAAAC/off-to-gulag-gulag.gif

7. i da prosečni kinez sve bolje živi pa neće više da vozi biciklo nego oće auto itd

ovo je tacno, i to je ok. jel bi imalo manje ugljendioksida u atmosferi da nas manje, bilo bi. jel to znaci da sad treba uzmemo pa da ubijemo 7/8 ljudi, ne znaci.

tako da, dupli naloze, nadji gde sam rekao da treba da se smanji populacija na "zlatnu milijardu", ili odjebi, jebem i tebe u mozak raspali.

puna vam zemlja ovih vucica demagoga sitnih, vi kukate na glavnog jbt.

8. pa nisam reko da si reko da treba pobiti ljude, nego samo da je planeta prenaseljena (ako si to bio ti?), verovatno je cara to mislio pa te optužio da si fan te ideje o zlatnoj milijardi i ubijanja ostalih gejcovim vakcinama

9. al negde jeste reko nešto u fazonu da je planeta generalno prenaseljena i da bi jedna milijarda bila optimalna populacija za nju

na nekim mestima je prenaseljena. mozda i generalno ova eksplozija stanovnistva nije sjajna jer upravo dovodi do ovih stvari gde dodje do negativnog prirastaja pa oscilira tako izmedju jednog i drugog sranja. da ne pricam o tome da dokle god kopamo energiju, i to moze da nas sjebe dobro.

mogu doduse da ukapiram kako ovako nesto kad kazem cara protumaci kao "celt pusi gejcov kurac, oce da smanji na milijardu, sto sam vido negde", to si u pravu.

10. cara je brate ko kad imas neku ribu iz pakla pa joj kazes nesto tipa "zgodna si u toj haljini" odgovori sa "a jel, znaci mislis da sam debela u farmerkama, svi vi muskarci ste svinje, umri u mukama ne zelim nikad vise da te vidim lololololo tebra vaccinišu glupi mejmuni imaš pvt"

11. ja se secam kad je celt jasno rekao “ eugenika, zlatna milijarda, buster vacca, gejts to je ono u sta verujem to je moj bog, to i svajcarski franak”

12. hahah. dobro znači dobro se sećam, to smo apsolvirali, a i cara je bio na tragu nečega samo malo izokrenuo

13. to i svajcarski franak

bar ne možete reći da vam za švajcarski franak nije na vreme rekao dok je bio tipa 85 evrocenti, sad jači od evra

14. a i cara je bio na tragu nečega

lol, samo prevrce stvari koje procitao da mu se uklopi u misljenje formirano u magnovenju blicovih, kurirovih i ponekog index.hr naslova

15. e drugari ako vam treba neko ko stvarno misli da treba da prestanu da postoje svi žutaći, braonkasti, ugljenisani, peškiroglavci, ulico-seratori i sl. ne morate da napadate ljude koji to zapravo ne misle, tu sam vam ja

16. E znate sta, popusi mi kurac svako ko raspravlja o nekim globalnim rješenjima na štetu nekog drugog ubogog covjeka negdje daleko od ociju daleko od srca.

Ko ste ba vi da serete nekome koliko ce djece imati kakva su to dokona razmisljanja “first world problems”, sto neko u zemljama nerazvijenog svijeta štanca djecu pa nek štanca nek su mu živa i zdrava, sta mene i sutra moje dijete boli kurac za sve to, kad ce i njemu kao i meni biti vazno da mu je babo ostavio da ima gdje da zivi, da ima sta da popije pojede, provoza neka dobra kola i tako, kakva su to besposlicarska razmisljanja o životu prosjecnog bangladešanca, njemu njegov zivot meni moj

Zemlja ce nam svima kosti progutati prije nego sto je mi odvedemo u konacnu propast upamtite to

17. na štetu drugog ubogog čovjeka - nikako

na štetu insektoida - dakako

18. E svaka cast jos neko se seca

al negde jeste reko nešto u fazonu da je planeta generalno prenaseljena i da bi jedna milijarda bila optimalna populacija za nju

upravo to, ta cifra mi je ostala u malenom mozgu da je rekao da je optimal taj broj ljudi za planetu

Sada celt cepa pricu kako je negde planeta prenaseljena na nekim mestima sto se kosi sa ovim da ima mesta za milijardu ljudi. Jbt kad kazes da planeta treba da ima milijardu ljudi logicna je asocijacija da podrzavac gejcovu teoriju zlatne milijarde. Zato sam i rekao da se odrekao Gejca, verujem i da bi se odvaciniso kad bi moglo al ajd sad da ne preterujemo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.