Posebna tema za Gazu

1. Jezivo je što će evropa da sjedi kao popišana a najveću će cijenu platiti ako dođe da nekih novih valova migracija, sigurno neće pobjeći iz gaze za minesotu ali eto svi nijemo posmatraju i ne oglašavaju se izuzev rusa koji nude prostora da se nađe neko kompromisno rješenje

Zap evropa je tesko okupirana ko zna od koga vec. Koja se nacija u evropi uopste pita za sebe i donosi neke odluke, bukv ne postoji. Ovi mali sto provire odma dobiju po njonji. Evropa je cao

2. Kad sam tek otkrio sajt prije vise od 10 godina, samo sam citao defke i kad sam se prvi put logovao i napravio akaunt bio sam na definicijama samo, na forum nisam zalazio.

Ali kad sam krenuo da pišem definicije, ne samo da ih čitam, onda sam počeo da zalazim na forum ali na forumu sam eto možda 7-8 godina

3. Ne lazi posteras si bio sig ali sig

4. Ovi mali sto provire odma dobiju po njonji.

Tačno, evo španiji danas lupiše ćuške zbog otvorene podrške palestini, neki dan milanovic dobije ukor od ambasadorice izraela, davno je chevu rekao za evropu..

5. Nikad poster nijedan nisam napravio, niti sam ih pratio.

Nekad je vukajlija bila popularna na fejsu lool imala masu pratilaca, i znali su izbacivati postere tamo ako se ne varam, tu sam ih viđao ali na sajtu ih nisam pratio

6. Skrndelj baba koju treba išutirati

7. Ma znam plidu poznato mi jbt od pravremena dulli nalog sta vec, mada mislio sam da je to neko drugi bio, koliko tih duplih naloga si otvorio uopste i el obj da si od starta kreno sa tom 'dupli' spikom ili imas neki true nalog, ne mora kaes

8. Jbg mogao sam biti neiskren i reci “samo foruuuum, trebale mi defke za pristup forumu” ali ne, kazem kako jeste bilo u pocetku dok nisam nasao svoje mjesto pod suncem (na forumu)

9. Nisam ja otvarao više naloga, čini mi se dva-tri da sam napravio u 10 godina lol

10. Jbg mogao sam biti neiskren i reci “samo foruuuum, trebale mi defke za pristup forumu” ali ne, kazem kako jeste bilo u pocetku dok nisam nasao svoje mjesto pod suncem (na forumu)

za mene si defkas :)

11. el obj da si od starta kreno sa tom 'dupli'

E inspiracija za ovaj glupavi nick mi je bio FORUM haha pošto sam bio samo na defkama na tom prethodnom nalogu, kad sam ušao na forum vidim svi nešto pišu jedni drugima “čiji si dupli”, napiše neko definicju dole komentar “čiji si dupli” i napravim nalog (ovaj) za forum, napišem ime “dupli” ne može, stavim “plidu”, ne može i onda dodam uuu i kreiram nalog, ostalo je istorija

12. Inace mnogo si fin lik rispekt, evo jedan mali omaz sa moje strane za ovih 10 god rispekt kao neki jubilej.

Kip gud wrk bro

13. Već tad su ljudi bili paranoični na sajtu, nije im bilo realno npr da se neko logovao skoro, valjda mislili da je sajt umro i da vise niko novi ne dolazi šta znam

14. Hvala na lijepim riječima caro, rispekt

15. Secam se tog perioda bukv, bukv mislio neciji dupli ako si taj nalog kog se secam...

16. Ne znam caro, sjecam se kad sam prvi put uletio na forum bila aktivna tema “Trula Srbija” haha kakvo je to ludilo od teme bilo jebote

17. Tu sam shvatio da je forum fora

18. evolucija forum fora bi lajk

fora
    fastforward
    fourward
    fouroom
    FORUM

nesto ko deretic samo retardirano

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.