Prijava

I ko je sad terorista jeli plidu

Eto sta nam rade zulumćari moj caro

Ajde Kosovac pušku uruke pa polako, saćemo mi za tobom.

Ja ocu brate, ti nemoj bolje

Jasno. Javi šta si uradio, i srećno junače.

Kakav rat na kosovu, treba strpljenje da se ameri povuku jer njih necemo oterati. Kace to desi stvari ce se odvijati prirodnim putem.

Poziv na kosovo bi lajk redom da se odazovu: hotuli, celtuli, kosovci, mejmuni, lalosi karamele komanda logistika

Brt svejedno sam sluzio pvo garda nema sanse da me puste izginem za dzaba dole, trebam drzavi za pametnije stvari

Navedite jedan (1) rat u kom su laloši učestvovali

Melk nek napravi listu

Dobra tema, medicinska gaza je najbolja po meni

Entoni Blinken Jevrejin, to nisam znao.

Eo i snimke masakriranih beba netanjahu objavio. Cekalo se par dana da se upakuje materijal.

Bolesno koliko sad možemo da budemo u fazonu - možda jeste možda nije...Kažu u Gazi 450 dece nastradalo od bombi sad.

Od 1500 su 750 zene i deca

Postoje navodi da su hamasovci ubijali i izraelske pse

To valda da se i kuckari dignu na noge a ima ih sila

Šta nam to sprema izabrani narod...

Steven Mnuchin, jedan od glavnih i odgovornih ljudi iz Trampove administracije je producent visokobudžetnih holivudskih filmova. Ovu činjenicu vam iznosim sa namerom da u vaše glave po ko zna koji put ubacim seme spoznaje psiholoških operacija. Dakle on je otvoreno umešan u takve projekte poput Wonder Woman, Suicide Squad, Lego Movie, Batman VS Superman, Jupiter Ascending (ovaj treba obavezno pogledati i shvatiti vrlo ozbiljno o čemu zapravo priča).
Svi visoki funkcioneri najvećih svetskih sila imaju u svom malom prstu ono što Steven ovde radi kao sajd hasl da mladim generacijama sveta obezbedi zagarantovanu mentalnu onesposobljenost.
S tim rečeno, koja je poenta svega ovog sa Izraelom? Kako da već toliko dugih godina gledamo jedan te isti sukob između koza/serafima i ovaca/heruvima... Prvi korak je shvatanje duboko sakrivenog značenja svetog rata tj. rata SVESTI, gledajući kroz prizmu onoga što su nam svi naši preci ostavili u spisima, hijeroglifima, skulpturama itd. Pa kreće:
https://prnt.sc/Gg4kXWU_yjSB
https://prnt.sc/RDIPx6-khtJY
https://prnt.sc/4YmiPfEJwMRl
https://prnt.sc/VoRrwokJfVLZ
Ovo što ovde vidite Masonima je predstavljeno kroz fikciju Hiram Abifa -

Хирам Абиф је централни лик алегорије представљене свим кандидатима током трећег степена у масонерији. Хирам је представљен као главни архитекта храма краља Соломона. У овом храму га убијају три разбојника, након што нису успели да од њега добију тајне мајстора масона.

Hiram je zapravo HIGH RAM - visoki ovan rogonja takođe poznat i kao Bafomet, koji drži Solomonov hram (koji je zapravo ljudsko telo, mada pre bih rekao struktura glave koja je glavni projektor/projektant sve(s)ta) u balansu. Ne mogu čitavu ezoteriju da ispišem ovde ali ću izneti glavnu poentu: ISRAEL - RAELISM - IS REAL/RAEL je eksterna manifestacija onoga što se prvobitno odigrava unutra, u našem svetu. Bića koja su nam oduzela ovaj ključ danonoćno rade na tome da nas odvrate i od najmanje pomisli da zavirimo u to ko smo i kakvu moć imamo, a to možemo ustanoviti jedino mi sami, što kroz meditaciju, što kroz sanjanje i druge metode da ih ne pominjem sad jbg prizvaću Mr Noa i njegove "nArKoMAniPEčURkAri" komentare.

Celt je negde ranije napisao kako nijedan plan koji "oni" implementiraju ne može da uspe sa 100% tačnosti i logističke izvodljivosti i ja se sa tim apsolutno slažem, zato će i propasti. Imaju dosta precizan uspeh do sada jer konstantno usmeravaju najveći fokus na onaj glavni plan, totalnu eksternalizaciju boga i božanstva kroz "Mesiju". Mislim, toliko puta je uspevalo do sada - zašto ne bi i ovaj zar ne? Dakle ovim totalnom ovaploćenjem jedinog istinskog boga (lol) stavljaju nam poklopac na sve ono što smo mi i za šta smo sposobni, te kontrolu sve(s)ta opet predajemo i opet je to iz straha, čiste gluposti i jada.

Druga stvar, za religiju Raelizma ovde je popisano u kratkim crtama šta i kako, a mislim da je bitno da i to razumete:
"It claims that throughout history the Elohim have created 40 Elohim/human hybrids who have served as prophets preparing humanity for news about their origins. Among them are The Buddha, Jesus, and Muhammad, with Raël himself the 40th and final prophet. Raëlists believe that since the atomic bombing of Hiroshima in 1945, humanity has entered an Age of Apocalypse in which it threatens itself with nuclear annihilation. Raëlism holds that humanity must find a way to harness new scientific and technological development for peaceful purposes, and that when this has been achieved the Elohim will return to Earth to share their technology with humanity and establish a utopia."

Na kraju takođe bitno je shvatiti sledeće, a daću vam tu analogiju kroz tarot: https://prnt.sc/iNNXfDLLnGl6
Jednu hemisferu mozga kontroliše Serafim, drugu Heruvim, a onaj ko sedi na čelu je gazda i ako dozvoli da mu koze i ovce zaratuju skrenuće mu kola u kurac tako da vas stoga sve sada pozivam da se vratite u balans i da jednom kratkom meditacijom vratite svoj sve(s)t na večni put, popaliće se možda lampice i kolektivno. Mi svi direktno i svesno učestvujemo, da ne kažem dirigujemo u svim svetskim dešavanjima svidelo se to vama ili ne.