Sarajevski RnR

1. Има ли нас, Раја, овде?

Плави Оркестар, шизење
    Дивље Јагоде
    Индекси
    Милић Вукашиновић
    Драгана Косјерина
    Бијело Дупе
    Деен

све што је хит, одакле је? Из Босне...

2. A Zabranjeno pušenje ni da pomene hajvan.

3. Caro slusaju li vojvođani merlina ili se hejtuje kao u drugim dijelovima srb

4. slsusa se plidu ofc, varijanta kao sa slavom za vreme komunizma. Ili sa vucicevim glasacima, dobije milion glasova ja ne znam nikog da je glasao za sns jebiga

5. mogu da zamislim merlina na exitu zapravo

6. Прво Зеле, онда два места празно па Дино.

7. Zele je iz Bihaca, nubaro

8. nele mi se ozbiljno usirio, kao fazon sarajvski dejan cukic je postao kakav smarac sa ovim kvizovima i kosjerinama samo gleda kako pare da drpne a jako voli srbiju

nekad sam bas bio fan zabranjenog, sad se to svelo na 3-4 pesme. sve u svemu prazna prica poprilicno

obj panonski govnar > dr nele karajlic

9. Nije njega dzaba Kusta liferovao

10. Milić Vukašinović i Vatreni Poljubac je Sarajevski Black Sabbath.

11. nele mi se ozbiljno usirio, kao fazon sarajvski dejan cukic je postao kakav smarac sa ovim kvizovima i kosjerinama samo gleda kako pare da drpne a jako voli srbiju

nekad sam bas bio fan zabranjenog, sad se to svelo na 3-4 pesme. sve u svemu prazna prica poprilicno

obj panonski govnar > dr nele karajlic

Једини остао при свом ставу, како онда, тако дан данас. Да се хтио продати, зарадио би силне паре, као Ђуро нпр.

12. a šta nije se prodao kao kad se kezi na naprednoj televiziji u onoj splačini od emisije

pa čak i da se nije prodao u materijalnom smislu (a definitivno jeste), prodao se u moralnom, onaj pravi nele ne bi nikad mogao da zamisli da radi ovako nešto

ili možda i bi jer je sve vreme zapravo bio govedo, ko će ga znati

that's just the way she goes bud

13. Кези се зато што га боли курац, зајебава се у емисији забавног карактера. Шта мисли о напредним већ је показао у оном скечу са Мићком, па на разним студентским трибинама. Видио чоек да џаба прича, спустио лопту, никог не прозива, ни на чију страну се није стао. Гостује гдје год га позову, неовисно да ли је Н1 или нека Вучкова телевизија, не бјежи ни од ког. Да се хтио материјално или морално продати, сад би свирао по Сарајеву и тукао кеш са Сејом. Није, јасно и гласно се држи става по питању рата у БиХ и капа доле.
    На крају крајева, има можда 60 љета, курац мој ће имати енергију какву је имао са 20 или 30, јебе му се да се бори са пола крезубе Србије која гласа за пичкоустог.

14. To ti kazem Salabe, usirio se nekako :)
    Jos ako dodamo i infarkt koji je imao. Nije vreme za glupiranje.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.