Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Бришу изгледа, мени се вратили плусеви.

2. zahvaljujem, vrli moderatori :)

3. И мени се вратило... Можда је и скрипта вратила!

4. Vraćaju se plusevi.

5. Hvala Peki ili ko god da je uklonio. :)

6. Sređeno svima sa više od 5 minuseva.
    Ostalo će biti sređeno sutra u toku dana, to sitno.

Bez spema teme.

7. Sada odjednom, čini mi se, imam mnogo pluseva. Jel su to vraćeni, ili sam stvarno čitana, ili je nešto treće?

Edit: Ok. Hvala. :)

8. чрчо, редовна провера, може?
    едит: океј, не мора нико више, само редовна контрола. наићи ћу ја опет за пешес дана. лололо

9. Mislim da je sve ok kod oboje, može još neko da pogleda.

10. Ima meni sitno, čini mi se 5 definicja. Provjerite ako nije problem.

11. I kod mene izgleda nešto sitno. Može provera?

12. Jel' kod mene provereno?

13. sve je regularno

14. Neko mi je poklonio minuse na poslednjih 15 definicija. Može provera?

I jedno pitanje - jel hejt može da se vidi i skine i za recimo mesec-dva. Recimo, ishejtuju me dva-tri čoveka u roku od mesec dana, pa tražim proveru tek onda, i vi skinete sve što je bilo? Da ne bi prijavljivao svaki put i da ne bi morao konstantno da vodim računa da mi neki podmukli hejt ne promakne :)

15. Molim proverica. Mislim da ima neki hejt.

16. Mislim da sam hejtovan, prvih 5-6 definicija su dobile po minus u roku od 5 minuta, video sam zato sto sam bio na sajtu. Molim proverite.

17. Hejtovan sam vjerovatno...
    Provjerite,ako'cete...
    ---------------
    skoro nisi imao hejtova, skinuos am ti neki hejt od deset minusa, ko zna još od kad...

EDIT:
    Hfala...

18. Čini mi se opet neki hejt, za sekund je minusirano deset defki!

Edit: Ako ste ispravili, hvala! Ako nije ni bilo hejta, opet hvala! Da ne bude da sam nevaspitana...:)

19. ja prijavio moguc lajk prije neki dan al ne odgovoriste, pa de recite sta je da znam :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.