Neko mi je poklonio minuse na poslednjih 15 definicija. Može provera?
I jedno pitanje - jel hejt može da se vidi i skine i za recimo mesec-dva. Recimo, ishejtuju me dva-tri čoveka u roku od mesec dana, pa tražim proveru tek onda, i vi skinete sve što je bilo? Da ne bi prijavljivao svaki put i da ne bi morao konstantno da vodim računa da mi neki podmukli hejt ne promakne :)
Hejtovan sam vjerovatno...
Provjerite,ako'cete...
---------------
skoro nisi imao hejtova, skinuos am ti neki hejt od deset minusa, ko zna još od kad...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Бришу изгледа, мени се вратили плусеви.
zahvaljujem, vrli moderatori :)
И мени се вратило... Можда је и скрипта вратила!
Vraćaju se plusevi.
Hvala Peki ili ko god da je uklonio. :)
Sređeno svima sa više od 5 minuseva.
Ostalo će biti sređeno sutra u toku dana, to sitno.
Bez spema teme.
Sada odjednom, čini mi se, imam mnogo pluseva. Jel su to vraćeni, ili sam stvarno čitana, ili je nešto treće?
Edit: Ok. Hvala. :)
чрчо, редовна провера, може?
едит: океј, не мора нико више, само редовна контрола. наићи ћу ја опет за пешес дана. лололо
Mislim da je sve ok kod oboje, može još neko da pogleda.
Hvala ČRČO :)
Ima meni sitno, čini mi se 5 definicja. Provjerite ako nije problem.
I kod mene izgleda nešto sitno. Može provera?
Jel' kod mene provereno?
sve je regularno
Neko mi je poklonio minuse na poslednjih 15 definicija. Može provera?
I jedno pitanje - jel hejt može da se vidi i skine i za recimo mesec-dva. Recimo, ishejtuju me dva-tri čoveka u roku od mesec dana, pa tražim proveru tek onda, i vi skinete sve što je bilo? Da ne bi prijavljivao svaki put i da ne bi morao konstantno da vodim računa da mi neki podmukli hejt ne promakne :)
Molim proverica. Mislim da ima neki hejt.
Mislim da sam hejtovan, prvih 5-6 definicija su dobile po minus u roku od 5 minuta, video sam zato sto sam bio na sajtu. Molim proverite.
Hejtovan sam vjerovatno...
Provjerite,ako'cete...
---------------
skoro nisi imao hejtova, skinuos am ti neki hejt od deset minusa, ko zna još od kad...
EDIT:
Hfala...
Čini mi se opet neki hejt, za sekund je minusirano deset defki!
Edit: Ako ste ispravili, hvala! Ako nije ni bilo hejta, opet hvala! Da ne bude da sam nevaspitana...:)
ja prijavio moguc lajk prije neki dan al ne odgovoriste, pa de recite sta je da znam :D