Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Pa normalno, malopre sam se istuširala. :)) Hvala. :)

2. Ajde i meni pogledajte da li imam lajkova ili hejtova. Nemam neki poseban razlog da mislim bilo jedno ili drugo, već bih čisto da znam da li mi je čist profil.

3. :gleda preko reda i dobacuje: Luks, nema ništa.

Frenk, na redu si. Checking in progress...

4. Da li se može smartati hejtom kad ti moderator obriše definiciju koja je imala skoro 60 pluseva?

Hejt je čisto i jasno definisan.
    Ne oftopikuj. Ovde se prijavljuje samo potencijalni hejt ili lajk. Za takva pitanja imaš druge teme.

5. Odlično! Hvala lepo! :)

6. Hej, sta je ovo???? Nemoguce da sam pala za ovoliko mesta, jeste mi skidali neke lajkove ili sta?

7. Nevrmajnd, našao sam. Uklonjeno.

EDIT: Skinut još jedan manji.

8. E, hvala ti.
    Dosta poena mi je falilo, video si.
    Ko me hejtuje majke mu ga.

9. Попио сам хејт на све моје бедне дефиниције.

10. Ako bi mogla jedna proverica za potencijalne lajkove, poeni su mi skakali nepredvidivim tempom.

11. Чини ми се да ме неко мало мрзео док нисам био ту... Захтевам фер и коректно суђење :Д

Или је скинут неки лајк?

12. Хвала Стефане :Д

13. јављам се на рутинску проверу!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.