U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
To si dobio pluseve na definiciju koja je ovde:
http://vukajlija.com/forum/teme/50982-novi-izbor-za-definiciju-za-naslovnu-stranu-autori-biraju
To si dobio pluseve na definiciju koja je ovde:
http://vukajlija.com/forum/teme/50982-novi-izbor-za-definiciju-za-naslovnu-stranu-autori-biraju
Hvala na informaciji Mlatoni, nisam uopšte video da to ima (slabo stižem na forume). Osećam se k'o TELE sad (xexe, nadao se da me neko čita)
Nema na čemu. Ja moderišem!
Dugo me nije bilo ovde, pa ni sad se ne bih čipio da ne sumnjam nešto...
Da priupitam dal je proradilo skidanje hejta?
@ M70 - sve ok.
@ Usain Bolt - mislim, nije teško vratiti se par stranica unazad:
No, i kod tebe je sve ok.
Mali hejt, bareem mi se tako čini, oko 10 minusa, malo sam pogubljen od jutros, pa mi izgleda da mi je pao skor. Ne zamerite, pošto sam tražio proveru prekjuče.
EDIT: Fala na hitroj reakciji. :)
@ CKM - izgred pronađen, minusi skinuti, a uskoro sledi kazna.
Prilicno sam siguran da me je neko hjtovao u poslednjih par dana. Ako moze provera, bio bih zahvalan, ako ne moze, jebiga...
Ja i dalje molim za proveru...
Aj vidite kod mene da l' ima neki lajk-hejt, nešto :) Unapred hvala :)
@ Qwebeck - sređeno.
@ mlatafaka - nema ništa.
Hvala. :)
E aj i mene ako nije problem, poduze vreme nisam gledao skor, al mi se cini da mi se prosek zavrsavao zavrsavao sa .29...
hvala :)
Padoh na listi odjedared, aj proverite 'leba vam.
i ja isto, može provera
izgleda da je banovani član vaskrso i opizdio po meni, njemu, javiu i kajtezzzu
EDIT: hvala
@ bata gugi - sređeno.
@ Al Bandi - sređeno.
@ Peri d platapus - sređeno.
Hvala lepo.
Ako moze provera, nesto mi mutno.
moze i mene neko da proveri... neko mi nalupao jedno 100 minusa i dalje lupa... dokle vise? :D
edit: stao/la je oko 130 minusa
edit2: tako mi i treba kad dajem minuse i komentarisem :) hvala