Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
druže, baci oko i kod mene, ako stigneš
EDIT: Fala
Hvala Cajk.
Sve ok, bata gugi.
http://vukajlija.com/recnik/autori/44042
dela neko da čekira ko mi ishejtovao defke na kuzmanu, banovan sam pa ne mogu sa njega da prijavim. lo
Niko te nije hejtovao.
jebga onda sam istripovao, al čudno mi 18 imam definicija i u roku od jednog sata sam 17 u minusu ne kontam šta se desilo. lo zavere kuju dušmani
Neko me hejtovao, smanjili mi se glasovi za 15 u od sinoć, a imam 12 defki inače..
Skinut ti je lajk.
okey, fala.
Auu al neko hejtuje defke !
malo pre jedna opasno duhovita osoba me ishejtova.
I jos jedan, i to rastura, ide redom.
i treci.... radi li ovde neko?
Samo te je jedan autor hejtovao. Hejt je skinut.
Aj meni proveri ako možeš, mislim da mi je jedno 30ak minusa šinuto. Nije ostavio komentar nikakav :)
Opao mi prosek za nula koma 63 posto.
Nije bilo hejta, već ti je skinut lajk.
Aha, imam jednog novog pratioca, možda je on lajkovao. Ok.
defka mi u plusu, a skor mi se nije nesto pomerio, aj proverite
Mozel neko od modova da mi provjeri da me nisu hejtovali ovi likovi sto sam im danas baco komentare na definicije (ako moze remac to da uradi) :)
skinila