U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ziv bio, pozdrav tebi i tvojoj siroj familiji :)
Добих неколико минуса за вече. Може ли да се провери да ли је хејт?
Čini mi se da sam 'ejtovan
MOD EDIT: Sređeno
dobro vece zelim, dodjoh na redovan hejt/lajk servis, hvala.
može provera 'ejta i lajka? thanks unapred
Nema ništa.
Phahahahahahahahaha! Ima li kog moderatora ovde? Boxeru, mojne zezaš. :D
ti vuče samo visiš po ovim temama gde se neko i nešto prijavljuje
Idi Bohore u kurac! Nasmejah se večeras :)))
Tema se zove "Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)", a ne "Redovna provera hejta i lajka". Dakle, prijavljujte samo ako vam se čini da vam je ukupan broj poena ili naglo opao ili naglo skočio.
Pa čini mi se, zato se i prijavljujem. O bože Zic! :)
Nema ništa. Ali, baš ništa.
Inače, napisala si "Može provera?", tako da si tražila neku proveru koju mnogi autori nazivaju "redovna". Dobijete 5 minusa i odma' prpa.
Čini mi se da me neko lajkovao. Porasto mi rank dosta. Ako je bilo lajka, nek se skine. Zahvaljujem unapred.
Mene neko žešće ishejtovao, mislim da znam i ko je al' nije bitno sad, znate vi ondulatori sve.
EDIT:
Hvala Agilares.
Jel mogu ja da zamolim da bacite oko, jer mislim da sam popio negde 14 minusa (mali hejtić, al je hejtić)...Hvala.
Regularno čitanje.
@Usain Bolt
Skinut lajk.
@Mr Sci Dackney
Sređeno.
@TheWaveRider
Čitan si, ima tu i poneki plusić.
дошао сам да се жалим.
прво како сте могли мене да банујете на тријес дана а лика који је почо да вређа и то родитеље да не банујете уопште. друга ствар, зашто уопште сте бановали кад је очигледна спрдња с наше стране и потпуно безазлено вређање. а ако сте већ бановали зашто тријес дана.
у питању је овај постер. http://vukajlija.com/zabava/posteri/608223
давид је. ја немам дупли нити ме боли курац да правим, овај сам позајмио и нећу учествовати пуно у сајту наредних месец дана, зато немојте да га банујете због типа спема или неке сличне глупости.
Imam problem. Neko me je zapratio i pošto pišem malo podugačke defke neko mi odma krne minus u roku od 2 sekunde, i to se dešava na već zadnjih desetek defki.
Dal sam ja lud il šta?
radijacijo, meni svaki put tako lolo