Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Nema nikakvog hejta. Jedini kod kojeg imaš više od deset minusa te je uredno čitao. Moguće da ti je nešto obrisano tada.

2. naglo mi skoči broj lajkova. jel me to neko stvarno čitao ili je redom davao pluseve? regulišite ako je bilo nešto

3. Немам две благе везе са скором у последње време...Ајд час ако мере провера...

4. Sve kod tebe kako valja.

5. Hvala Agi, samo me interesovalo o cemu se radi :D

6. Чини ми се да сам добио хејт, оно није да имам много дефиниција, али хејт је хејт

7. Dobio sam minus na svaku definiciju...regulišite to, ako nije problem.

8. Regulisan je hejt. Mada, usput ti je skinut i jedan stariji lajk, čisto da znaš.

9. Неки хејт код мене?

10. Hejt. Pao mi rang sa 1515 na 1542. Zbir pao za nekih 30 a možda i više. Skinite to i kaznite prestupnika. Unapred zahvaljujem.

11. Prestupnik odavno kažnjen, lajkovao je tebe i još dva autora.

12. Ај Агилни провјери да није било неких преступа, био сам неваљал децхко.
    Једна ваша провјера, мени љеба.

13. Skinuta dva manja hejta.

14. Jel smem da pitam jesam li dobio manji lajk il' je bilo regularno iščitavanje?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.