Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koliko poena je u pitanju?
Sto i kusur
U stvari manje, ali tu blizu stotke
Rešeno.
A ja se ponado da me čito neko. Njah.
Јел може брза провера
Regulisano.
Apelujem na modove da mi detaljno provere defke jer mi se u protekla 2 dana broj glasova smanjio za blizu 50 !!!
Nije baš blizu 50, pre će biti 20. Regulisano je.
Ok, hvala :)
Ishejtova me neko... Upucajte zlikovca(e)...
EDIT: Hvala!
Rešeno.
Нешто ми је чудно. Ви'те тамо молићу.
dobio sam misus ili mozda 2, sigurno je hejt :), ako mogu modovi da uklone i dodaju 100 plusova ;)
Ја не знам сад, да ли имам лајк од отприлике сто или хејт од исто толико.
Mislim da ja imam jedan hejt od jednog autora, dug i mučan hejt, svakodnevan.
Jebaču, skinut ti je poveći lajk od pre par meseci i jedan mali hejt, isto stariji. Ovo ostalo je sve čitanje i regularno je.
Skočimiše, prevario si se. Nema ništa slično.
Захваљујем.
Prvi put vidim ovu temu na forumu (ne posecujem forum cesto, tako da jebiga) al kad sam vec tu, neko me je hejtovao onako dobrano cini mi se da sam dobio minus na svaku defku ali to nije bilo skoro, mozda pre mesec- dva, tako da proverite ako mozete, ako ne, nema ni veze. :)