Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Фала сило :)

2. Može li i ovdje, za svaki slučaj?

3. Nema ništa nedozvoljeno Lukac...

4. Mislim da je pao lajkić...
    Mislim, nije da se bunim, al red je da prijavim... :)
    EDIT: Hvala, Brus... :)

5. nije lajk, čitao te

6. može provera da nije manji hejt u pitanju, hvala

7. Aj brzinski jedna provjera. Meščini da me neko hejtuje minus po minus.
    (mislim 3 minusa sad, pa 3 minusa za 2 minuta pa sve tako)

8. Mislim da sam hejtovan nekih dvadeset ocena ili lajkovan šezdeset. Okrenulo mi je stotku al ne znam u kom pravcu... :)

9. Može li kod mene provjera na definicije? Čini mi se da sam dobio nekoliko minusa onako usput. Hvala!

10. I men'sečini da mi je neko opalio hejt,možda grešim ali vredi proveriti ako modovima nije teško...u principu mi se i ne mora skidati,samo bih da krivac bude pravedno kažnjen,ha.

11. i meni upravo nešto sitno, ne mora da se skida.

12. ovo izgleda kao organizovani kriminal...

13. И мени се чини да је сад пао мањи xејт, ако може провера.

14. Hejtuju drogoše

15. u toku je skidanje, sve od jednog "autora"

16. Ja razumijem da je dao ovim ljudima minuse ali meni...

17. Има и код мене!

18. I kod mene se nešto čudno izdešavalo... ladno sam otišao da vidim da nije šta odabrano (al nisam ja te sreće, lol)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.