Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Људи, јел ми ово скинут неки лајк или бачен хејт, много су ми пале оцене?
    Пре бих рекао да је хејт ако сам добро испратио оцене... Видите то, ако грешим извињавам се

2. Ајде провјерите ме на лајк, нешто сам скочио пуно мјеста од синоћ.

3. Isčitan si od 2 autora Mitke. Pseto zna.

4. Видјећемо након провјере да л' су читали или је било плусирање. :)

5. RockyPadreJGD, nisi dobro ispratio. Skinut ti je hejt od 50 poena, skor je skočio, nije pao.

Mitke, sve je regularno.

6. Хвала, Агилни!

7. Gde treba da se obratim za odabran poster koji mi je obrisan? Da li je to narmalno ovde na ovom sajtu?

8. jebote koga boli kurac za obrisan poster

EDIT: aj kacam vec komentarisao, moze rutinska provera?lolo

EDIT2: haha hvala

9. Ne postoji groblje postera. O čemu je bio?

10. Eddie, skinut ti je jedan mator lajk i tri hejta starija. Skoro si na istom sad :)

11. RockyPadreJGD, nisi dobro ispratio. Skinut ti je hejt od 50 poena, skor je skočio, nije pao.

Рекао ми је ноћас СМарко да се побринуо за хејт. Хвала људови у сс!

12. može provera za svaki slučaj

13. Ајд ме пропустите кроз машину часком, изгледа ме неко излајковао, онако, домаћински.

14. nije, čestito te čovek pročitao i sve mu se dopale - on tako čita i inače...

15. Шта знам, ај' реко' да пријавим. Сад дошао са испита, нисам спавао цијелу ноћ, прво сам трљао очи да видим да л' је могуће да сам ушао у Топ 2000. Хвала, извињавам се на сметњи.

16. mislim da su me ljute posterdžije malo hejtovale sada

17. Može provjera? Mislim da sam upravo ishejtovan za 2-3 glasa. Razumijem da mi neko da jedan minus ali koliki idijot moraš biti za 2, 3 ili možda čak 4?

18. Je l' ti to mene zajebavaš?

19. Tekst je šaljiv ali vidim da su mi nove defke ocijenjene a broj glasova ne raste. Muka me da računam.
    Samo bih da znam je l' moja misija "najomraženiji" ide u pravom smjeru.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.