Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Želim da prijavim hejt, provjerite!
Hvala unapred!
skinut ti je neki lajk...
Aha, onda ok :)
Ja ne hejtujem, ja samo brzo čitam!
Mož neko provjeri ima l' hejta? Fala unaprijed.
чини ми се да ме неко лајковао.. десетак плусева али колко видим нема коментара
neki ljudi su mi davali minuse na definicije. ne mora ban samo da se to ocisti i da se izvine
ajd i meni prover'te
Može proverica, džast in kejs?
EDIT: Hvala
Dilan Dog - sve čisto.
Jamajčanin - sve čisto.
Janpi - skinut stariji lajk; skinut još jedan stariji lajk; skinut stariji hejt; skinuta dva sitna stara hejta; ništa novo
Išmih - sve čisto.
MrTestis - sve čisto.
ајде проверите, све је могуће. 'Оћу мирно да спавам!
nisu bre to lajkeri to ljudi znaju sta je dobro lololo. ziv bio
чини ми се да ме неко лајковао.. десетак плусева али колко видим нема коментара
Ovo mi nikad neće biti jasno.
201 definicija i kad neko da 10 pluseva, odmah prijava, neko lajkovao. I još potrebni komentari??? To neki balans, 100 govno defki, 100 dobrih pa balans na nuli?
201 definicija i kad neko da 10 pluseva, odmah prijava, neko lajkovao. I još potrebni komentari??? To neki balans, 100 govno defki, 100 dobrih pa balans na nuli?
nije bilo deset. rekao sam desetak sto moze znaciti na desetine. a i uostalom bole me kurac baš, ne znam što se pravdam.
Prijavljujem masovne lajkove na svoje definicije od više desetina autora, jbt ljudi ako hoćete da se vratim da pišem na Vukajliju, samo lepo pitajte.
Gvozdene Bože, da li bi mogao da se vratiš da pišeš na Vukajliju, lepo te pitam?
Dragi Gvozdene, bi li našao vremena i vratio se na Vukajliju gde bi dalje nastavio da pišeš svoje defke, lepo te pitam?
meni samo 'ladan špricer ako može, kad vas lepo pitam...
http://marketingitd.com/wp-content/uploads/2013/06/moze-cover-raiffeisen-700x325.png
Haha, neću da se vratim, JESTE SE PONADALI