Čuj nema hejta, a 13 poena manje... Ccc, pa ako se ovako nastavi još malo pa neću moći da postujem na forumu i da snajperišem na četu. Ej, decxo, tata! :)
U odnosu na sinoć i preksinoć imam 27 glasova manje, dede vidite šta je i kako je. I ma koliko zvučalo kao teorija zavjere, kad god sam na poziciji 303 neko mi rokne par minusa pa me vrati na 304, sunce ti jebem ko da sam sa Integralom učesnik tendera.
edit:izvinjavam se sad sam vidio da mi je nešto obrisano ali ne znam šta
Можда ћете ми рећи да параноишем, али не могу да се помирим са оваквим оценама у последње време. 'Ајде проверица, ако грешим извинићу се к'о човек. Хвала!
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
moze provera?hvala unapred.
Koji od četera me je hejtovao? :(
Може ли једна рутинска провера. Сумњам на неки хејтић. Хвала унапред.
Lukac, skinut hejt.
Vočdsane, kod tebe je sve regularno.
Rajderu, nema hejta.
Rokipadre, loše sumnjaš.
Nema hejta.
hahaha kakav doktor
Dva minusa nisu hejt i ne može se detektovati.
evo daću ti ja sad dva plusa da anuliram to
pravda za Đesija
ukoliko ne bude skinuto, uložiću oštar protest upravi moderatora
do smrti!!!
Čuj nema hejta, a 13 poena manje... Ccc, pa ako se ovako nastavi još malo pa neću moći da postujem na forumu i da snajperišem na četu. Ej, decxo, tata! :)
U odnosu na sinoć i preksinoć imam 27 glasova manje, dede vidite šta je i kako je. I ma koliko zvučalo kao teorija zavjere, kad god sam na poziciji 303 neko mi rokne par minusa pa me vrati na 304, sunce ti jebem ko da sam sa Integralom učesnik tendera.
edit:izvinjavam se sad sam vidio da mi je nešto obrisano ali ne znam šta
Aj neka neko proveri moj nagli skok ocena, je l' me citao neko ili me cisto onako izlajkovao?
neko je upravo odreagovao...
Можда ћете ми рећи да параноишем, али не могу да се помирим са оваквим оценама у последње време. 'Ајде проверица, ако грешим извинићу се к'о човек. Хвала!
@darth bruce
otkriven mali hejt, čisto da se pribeleži
@roki
neko te lajkov'o, ostalo sve regularno
Зезаш се Гуги? Питао сам модове, шта ти знаш о овоме?
roki, ne uzimaj za ozbiljno ovog ludog gugija.
on je iz jagodine!
Gugi moderiše. Eo bač plače po četu.
Сви се изређаше сем модова...
Може провера, мини хејт.