Prijavite hejt i lajk na svoje definicije (HEJTERE i LAJKERE)

1. Nisam bio mesec dana ovde

2. Digging Bill-e, nema hejta. Tebi je masa lajka inače poskidana. Verovatno najviše lajkova koje sam video kod jednog autora, ali hajde da ne istražujem dalje zašto je to tako...

Medvjediću, ne kontam link, niti taj lik hejtuje nekoga, niti je tebe neko hejtovao.

3. Nema veze, ostavila sam mu komentar i postavila mu poster na temu o najglupšem posteru, jer lik spemuje sa istim posterom stalno, pogledajte komentare drugih, pa ćete vidjeti da iritira svakog, bar nas koji gledamo postere. Ali, nema veze. Ne može ga niko zaustaviti u toj "misiji".
    http://vukajlija.com/recnik/autori/272889/komentari-drugih

4. Замолио бих ако није проблем проверу на хејт. Пријавио сам пре 9 дана али је промакло. Хвала унапред.

ЕДИТ: Ок Агилни, хвала ти пуно.

5. Jedan lik te malo nije voleo tad (nije baš da je hejt, možda je i čitao, ima razmaka), a mesec dana ranije te je isti lik na isti način isplusirao, tako da ti se skor neće promeniti uopšte ako skinem te ocene. Pratiću šta radi, za sad ovako...

6. Молим да ми се скине лајк, ако је до истог дошло. У сваком случају хвала

7. Ај проверите, вратио сам се после скоро 2 месеца паузе

8. Može provera? sa 1134 zbir je pao na 1111.

Edit: Hvala.

9. Може једна провера, шаљем жеље честитке и поздраве за Нову :)

10. Evo neki kralj mi udara minuse trenutno i kad god rifrešujem padne mi zbir glasova za 10... još uvijek traje. Molim vas požuritie! Otić'u u minus i onda ću da umrem!

EDIT: ozbiljan sam iako sam ovo napisao blago šaljivim tonom...

EDIT2: Udario oko 110 i stao. Nadam se da neće udariti opet, pišnuo sam u gaće malo od straha.

EDIT3: Oh ne! Opet je napao! Još oko 50-60 minusa je udario...

PS: Nadam se da mi ne uklanjate neki lajk pa da poslije ispadnem budala što sam se žalio lololo

11. nemoj da rifrešuješ

12. Може и мени провера.

13. Може и мени провера.

A šta ti devojčice proveravaš? Da te nije neko lajkovao? 12 duplih naloga ti je banovano, tako da si bezbedan, ako opet dođeš u iskušenje.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.