Ovako za sve članove koji su prijavili hejt iznad a da nisu dobili odgovor, i za sve koji su na čekanju od ranije.
Skidanje hejta će proraditi početkom sledeće nedelje. Tada će vam svima biti uklonjeni minusi. Strpite se. Kasnij ću vam svima bez odgovora odgovoriti, da znate da ne čekate uzalud.
Hvala najlepše. Evo, nije loše, sprema se prijemni za faks i treba posle da se vidim s nekim ljudima, pa do prodavnice da odem i tako. Jesi ti odradio ono što sam ti poslao po Stoletu?
Ovako za sve članove koji su prijavili hejt iznad a da nisu dobili odgovor, i za sve koji su na čekanju od ranije.
Skidanje hejta će proraditi početkom sledeće nedelje. Tada će vam svima biti uklonjeni minusi. Strpite se. Kasnij ću vam svima bez odgovora odgovoriti, da znate da ne čekate uzalud.
Hvala vam na strpljenju, i nas ovaj bag nervira.
Mislim da je i mene neko hejtovao, upravo sada i to mislim zbog ovih gluposti na ovom posteru http://vukajlija.com/zabava/posteri/145241-ljubav-brak-i-roditeljstvo
hejthejthejt, zanima me ko je, kaznite ga
Банујте на 15 минута овог што ме почастио са пет минуса. Реално, заслужио је :)
Mislim da mi opet neko namerno daje minuse a ne čita šta pišem. Proverite, molim vas.
6 minusa za pola minuta...verovatno zbog negativnog komentara, ljudi ne prihvataju kritike.
Aj bacite pogled dal me neko hejtuje kada stignete.
Proverite me molim vas.
hejt. ponovo. ili se opet nesto uzjebalo?
Хејт. Биће избрисан за пар дана, кад Каизен врати ту опцију.
Исто.
Poeni mi idu gore-dole svaki dan.
Ima hejta, možda i lajka.
Proverite ako nije problem.
Neko mi je upravo nalupao jedno 80 minusa, i još traje, molim da se proveri, da ne smara više. Hvala
doživeo sam mini hejt danas ako sam dobro video... Sa 913 sam pao na 924... Naravno posle sam to regulisao svojim brilijantnim definicijama...
Opet me hejtuju.
Može odgovor ovde za nas trojicu junaka?
Реаговано. sylar011 код тебе ништа.
Ima li čega?
Нема ништа, како је код тебе?
Hvala najlepše. Evo, nije loše, sprema se prijemni za faks i treba posle da se vidim s nekim ljudima, pa do prodavnice da odem i tako. Jesi ti odradio ono što sam ti poslao po Stoletu?